Українська Канада
-
🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Добрий день. Підкажіть будь ласка, може хтось знає, може хтось стикався ПередІсторія У мене є віза до Канади, синові (15 років) досі немає. Писала у кризисформу, нічого не змінюється. . кажуиь у Берліні та у Відні можна самостійно прийти в візовий та віддати паспорт на вклейку, керуючись що к батьків вже ж віза. Хто що знає... Дякую
-
Цікавий і свіжий матеріал від Українського медіа про досвід і вартість життя для Українців в Торонто, Оттаві та Монреалі
-
Автор коментаря вільно володіє обома. А про програми там питань не було, було про вартість оренди.
-
Вітаємо, Anna! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Доброго вечора, терміново треба передати документи з Торонто в Европу. Можли хтось їде і зможе взяти 2 аркуша формату А4 з собою. Не безкоштовно. Дуже дякую!
-
Добрий вечір. Підкажіть, може, хто знає. Живу зараз у Німеччині, отримую виплати. Але не впевнений, що хочу залишатися тут. Хочу спробувати поїхати до Канади, хоча б на 1-1,5 тижні подивитися, що і як там. Чи знає хтось, анулює Німеччина параграф 24, виплати, курси та інше, якщо виїхати на півтора тижні?
-
Ну як треба. Скажіть що вам надо виїхати по Європі провідати родичів. Вони все знають і розуміють, особливо в плані Канади. В мене є приклади людей яким не хотіли ставити внж бо в них була канадська віза…. Якщо скажете що хочу злітати туди сюди ризикуєте. По-перше вас спитають на які гроші ви це плануєте отримуючи допомогу… по друге можуть призупинити виплати на цей час. Якщо по «Європі» то не повинні, навіть не можуть зупинити. Це як відпустка оплачувана., звісно якщо ви відвідуєте курси та ще й маєте мініджоб нариклад.