Українська Канада
-
Доброго дня, відгукнітся будь ласка хто відправляв паспорти нещодавно на вклейку візи CUAT через цю агенцію в Івано Франківську або через Прохорович Світлану? instagram.com/travelstart.if?igshid=YmMyMTA2M2Y= Я скористалася їхніми послугами, і тепер мені говорять що паспорти в поліції і відкрито кримінальну справу. 🤷♀ Хто опинився в такій же ситуації напишіть будь ласка в приват🙏
-
-
Підкажіть, будь ласка, пункт 2.1 можна виконати тільки маючи роботу? Без роботи, не вийде отримати цей бонус?
-
Так воно і е, заради шахрайства і купляють. Спілкувался з однією жінкою з подадуової, так вона каже що дехто з наших вже був поміченій за шахрайством
-
Думаю непогана ідея відкрити щось в Україні коли скінчиться війна Можливо не обов'язково для цього переїжджати назад Нажаль не всі родичі бажають переїхати сюди. Канада все ж таки специфічна країна. Мабуть щоб в мене були гроші в достатній кількості я б сюди не їхала б Але слухаю розумних людей і вони кажуть навпаки Можливо дурна А можливо просто Вініпег не моє місто
-
Доброго вечора, IRCC надіслали запит додаткових документів на дітей (чекаємо візи для них з жовтня 2022), а я не можу в анкеті знайти які документи були відправлені з анкетою(бачу лише summary), може щось наплутала - будь ласка тикніть носом де подивитися це у особистому кабінеті, дякую!
-
Хтось може підказати, як виконати всі умови і отримати бонус у CIBC? Дякую!
-
Які причини?
-
💛 Викладач англійської мови - Мирослава 💛 🔹 філолог-перекладач, викладач англійської мови 🔹 досвід роботи 4 роки 🔹 високий рівень володіння мовою - В2 🔹 щорічне підвищення кваліфікації в “British council”, “Coursera” та “TESOL International Association”. Ці курси допомагають покращувати навички та залишатися на передовій в своїй галузі 🔹інтерактивні уроки з необмеженим доступом до сучасних матеріалів 🔹what’s up/Viber/telegram +491751224093 🇺🇦знижки на заняття для українців
-
Вітаю. Ситуація не залежить від кур’єрів , українські прикордонники захотіли внести барв в життя та висловили підозру на фальсифікацію. З одного боку вони мають на це право, але перевірити на місці та віддати паспорти, з іншого в даному випадку вони перевищили свої повноваження та протиправно затримали паспорти, саме тому вчора на слухання було прийнято рішення повернути паспорти , а дії прокурора та прикордонників визнати неправомірними. На жаль, ми живемо ще при такій системі. Це не залежить від конкретної компанії , адже це могло бути з кожним. Потерпіть трохи, процес на повернення запущено
-
Тобто ви стверджуєте, що вчора було засідання і було приняте рішення повернути всі паспорти? Назвіть дату коли ми зможемо отримати свої паспорти? Процес запущений і потерпіть ще трохи, це можна місяцями, а то і роками терпіти і чекати поки буде відкрита кримінальна справа, що нам робити, у всіх були свої плани, є ситуації коли люди не можуть чекати і паспорт потрібен зараз, а не через півроку.
-
Я стрвноджую , що вчора було засідання по декількох кейсах людей у яких квитки на руках, завтра групове. Рішення було прийняте в користь людей. Чому ви пишите про півроку?звідки ця інфо? Я розумію ваші емоціі , але люди, які розуміються в правовому полі розуміють хто не правий та перевищує свої повноваження, вчорашнє рішення суду доказ цьому. Уявімо, ви кур’єр у якого є всі необхідні документи на дану діяльність, сплата податку та у прикордонників своя ціль. Ваші дії ? І репліка «що у всіх людей плани» не діє, їм документи офіційні не аргумент. Що залежне від компанії в дії : оплачено юристів, залучено всі можливі способи перевірки діяльності прокурора та слідчих дій. Зрозумійте , це не компанія погана, так могло бути з кожним, хто займається даним видом діяльності, бо це такий випадок, на який не має впливу.