Українська Канада
-
Юлія, ви зараз намагаєтеся виправдовуватися я вас розумію, але мені це паспорт не поверне. Ситуація така, що я оплатила вашій компанії гроші, які ви взяли наперед, ви зі свого боку обіцяли виконати свої зобов'язання "вклеїти візу і повернути паспорт" Питання: чому я свої зобовязання виконала оплатила кошти як ви просили, а ви як представник агенства ні? Чому я зараз і без грошей і що саме найгірше без паспорту? Чому тепер, щоб пришвидчити справу і ви змогли подали індивідуальну заявку від мого імені, я з ваших слів повина купляти квитки за 2000 дол до Канади, і втрачати їх, так як паспорт мені навряд чи повернуть ближчим часом і я зможу ними скористатися? Термін півроку мені повідомили у відділку поліції куди я телефонувала сьогодні, бо наскільки я зрозуміла таких людей які залишилися без паспорту дуже багато. Курєр який віз паспорти працював не тільки з вашою агенцією.
-
Привіт, хто брав довідку про не судимість з Польщі будучи вже на території Канади? Я заповнив анкету на сайті ekrk.ms.gow но не знаю як там заплатити 20 злотих, хтось підскаже? Залишився самий проблематичний документ без якого не обійтися, і летіти за ним, це більше 3000 CAD потрібно. Друг в Польщі взяти не може, не дають, повинен бути я присутнім.
-
А якщо від мого і неї подавав HR block, але таке нарахували і наговорили, що в результаті сказали що будуть виплати з липня та шей частинами.
-
Так, а ще більше бісить те, що все робиться законно і кращої причини ,ніж можлива фальсифікація (по паспортах які мають чіпи і неодноразово прокатані та мають штампи про вїзд/виїзд нема. Тобто все робиться для того, щоб отримати свою частину.
-
Ні, це не виправдовування, це чітка аргументації та відповідь на ваші претензії. Ніхто не відмовляється від своїх зобов’язань, візу вклеєно, паспорт буде повернуто!! От власне, ті зобов’язання , про які ви написало ми і виконали та виконуємо. А те, що їх затримали та захотіли провезти додаткову перевірку - ця дія не залежить від компанії , зрозумійте це. При чому, робиться все, щоб забрати якнайшвидше паспорти і повірте витрати на це перевищують вже давно ціну вклейки, але за це ми несемо якраз відповідальність і ніхто не відмовляється від цього, а за протиправні дії прикордонників та поліції і перевищення їхніх повноважень - ні. Не зрозуміла частину про квитки за 2000 дол😕за це мови не було. Я пояснила , що першочергово розглядаються ті в кого є вже квитки на руках і за них оплачено наші розходи, даних осіб виділили першочергово, бо квитки мають на 30.04. Як на мене логічно. Інші йдуть групою заявкою та також все оплачено, групова заявка розглядається аналогічно та різниця між ними в один день.Чому ви перекрутили , що ви маєте купити квитки це вже ваше сприйняття. Звісно, нас слідчий також казав про це термін, це також зроблено спеціально, щоб підняти їхню ставку. Travel Start тут взагалі не винні.
-
Сьогодні можу вже відповісти ствердно. Було засідання , суд постановив повернути паспорти та визнали дії прикордонників , поліції та прокурора протиправними та те, що їхні повноваження перевищені. Паспорти повертають, прокурора відправляють на переатестацію.
-
Вітаємо, Галина Максимова! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Остання
-
Доброго дня. Вам відповіли? Можете поділитися?