Українська Канада
-
Сьогодні можу вже відповісти ствердно. Було засідання , суд постановив повернути паспорти та визнали дії прикордонників , поліції та прокурора протиправними та те, що їхні повноваження перевищені. Паспорти повертають, прокурора відправляють на переатестацію.
-
Вітаємо, Галина Максимова! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Остання
-
Доброго дня. Вам відповіли? Можете поділитися?
-
Там 24 рік, ще час є
-
Привіт😊 Друзі, хтось літав в Україну з пересадкою в Рейк Явік? Там потрібна транзитна віза якщо я там буду знаходитися 10 годин?
-
Мої слова тут вже ні при чому, є рішення суду на нього і орієнтуємось. Це точно краще і доказує протиправність їхніх дій. Важкий період, але надалі ми з даним рішенням суду їздимо гонорово і принаймі з нашою компанією такої справи вже точно не повториться. Ми доказали свою правоту та офіційність таких перевезень
-
Уточніть будь ласка OWP в аеропорту прильоту надають на 3 роки з моменту перетину кордону чи з моменту погодження( коли прийшов запит на вклейку)?
-
Це мабуть на розсуд офіцера. Я чув як і те, що давали з моменту погодження так і з моменту перетину кордону.