Українська Канада
-
Добрый вечер.. если у нас есть канадская виза.. Германия продлит наше пребывание
-
Візи інших країн їх мало цікавлять
-
Доброго дня. Підкажіть, якщо буду летіти до Ванкувера, але з пересадкою в Торонто, то я повинна зробити ворк перміт в Торонто, але чи зможу я з ним працювати в Ванкувері?
-
ВП робиться при перетині кордону, тобто у першому аеропорту, у Вашому випадку це Торонто. Бо у Ванкувері це вже буде внутрішній рейс, там кордон вже перетинати не будете
-
Вітаємо, fl_s! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Хто подавався по цій програмі? В якому форматі sin номер писати? Далі не пропускає. Писав просто номер, по три цифри через дефіс, пробіл, /, не пропускає
-
І як отримати схвалення від міністерства імміграції, е стаді перміт чи що?
-
добрий вечір, хто може підказати що робити, мені потрібно їхати на вклеювання візи, але сайт на якому я повинен був зробити термін не працює.
-
Це зрозуміло, дякую. Ще два питання вище, не знаю що робити
-
В Умані Черкаської області російська ракета влучила у багатоповерхівку - пʼятеро постраждалих на даний момент. В районі повітряного простору Києва було знищено 11 крилатих ракет, окрім ракет, було збито ще 2 БПЛА. В Дніпрі ворожа високоточна ракета вбила молоду жінку з трирічною дитиною.
-
Ми з листопада чекали, тільки нещодавно отримали
-
Всім привіт. Шукаємо роботу для дівчат, в Торонто, з середнім і мінімальним знанням ангелійської. Можливо хто може щось підказати? Дякую❤️