Українська Канада
-
Вітаємо, Igor Lundiak! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Давно розглядаю подібний банк, щоб був схожий на моно. Хтось порівнював його з NEO, Koho? Які плюси/мінуси в порівнянні з ними, та зі звичайними великими банками?
-
Розкажіть будьласка про монобанк…що в ньому такого надзвичайного? Чому вокруг нього такій ажиотаж і чому його постійно порівнюють з канадськими банками? Сорі, я вже давненько в Канаді, тому просто не знаю про нього… Дякую❤️
-
Більшість відмінностей стосується інтерфейсу. Ще не вистачає нормальної підтримки (бажано через чат), а не оце по телефону чекати годину.
-
Я би ще порадив Tangerine Bank. Це дочірній банк від Scotiabank (який, в свою чергу, як і Cibc входить в "big five"). Нема комісії за користування рахунком, нема комісії за транзакції. Повністю онлайн банк. Готівку знімати або класти можна у любому відділені Scotiabank