Українська Канада
-
www.facebook.com/AlexandraBotyuk не впевнений вона по Міссісазі чи Етобіко, але підкаже до кого звернутись якщо не її зона
-
Має хтось контакти ріелтора по Міссіссага, Онтаріо? Поділіться , будь ласка! Нам з чоловіком треба за тиждень знайти житло. Дякую!
-
По суті людина не втрачає нічого, відкрили, - отримали і обслуговування безкоштовне. Може потім сам спробую)
-
Можливо через те, що людям ці схеми нагадують піраміди неЄгипетського походження?
-
не впевнений, але можливо тому що цей банк таке ж л..но як і нео і остовна мета посту щоб нафармити реферальнтих бонусів
-
Це якесь знущання, з вересня ось уже по травень очікувати дітячі візи. Мені ще не терміново, а якщо комусь треба їхати. Як можно не навмисно розглядати візу 8 місяців(
-
Згоден, але в деяких людей цей досвід на підсвідомому рівні, тому вони всюди шукають якісь ознаки шахрайства.
-
Попробуйте в формі написати. Напишіть що чекаєте 8 місяців.
-
Вітаємо, Igor Lundiak! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Я пробувала відкрити рахунок онлайн за таким посиланням і не вдалося. Треба було прийти фізично до відділення банку і підтвердити свою особу, а вільні терміни в Вінніпезі були за 3-4 тижні.
-
Хочу зарєгатись але переймаюсь чи не буде наслідків потім?
-
Це не скам? Гроші ріл дадуть чи це якась мфо чи «приведи 100 друзів які візьмуть кредит на 100 млн і тільки після цього дамо вивести гроші»?
-
Давно розглядаю подібний банк, щоб був схожий на моно. Хтось порівнював його з NEO, Koho? Які плюси/мінуси в порівнянні з ними, та зі звичайними великими банками?
-
Розкажіть будьласка про монобанк…що в ньому такого надзвичайного? Чому вокруг нього такій ажиотаж і чому його постійно порівнюють з канадськими банками? Сорі, я вже давненько в Канаді, тому просто не знаю про нього… Дякую❤️
-
Надзвичайного нічого)Просто легкий інтерфейс)
-
Більшість відмінностей стосується інтерфейсу. Ще не вистачає нормальної підтримки (бажано через чат), а не оце по телефону чекати годину.
-
Я би ще порадив Tangerine Bank. Це дочірній банк від Scotiabank (який, в свою чергу, як і Cibc входить в "big five"). Нема комісії за користування рахунком, нема комісії за транзакції. Повністю онлайн банк. Готівку знімати або класти можна у любому відділені Scotiabank
-
@kvito4ka12, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня, можливо хто знає. Якщо в мене є віза Канади CUAET, чи можу я подаватись на спонсорську візу в США?
-
Дякую!
22 Jan 2023, 19:22
81740/124727
about 4 hours ago