Українська Канада
-
Ви великий молодець. Щойно я наважилася і сказала собі «цього року відвідаю прайд», почалося повномасштабне вторгнення. Але ще все попереду 🦋 Теж помічаю прогрес у нашому суспільстві, це дуже надихає. Сподіваюся, цивільні партнерства будуть узаконені і якомога скоріше
-
Підкажіть, будь ласка, по візовому питанню. Якщо в мене стоїть віза до серпня, бо закінчується термін дії паспорта. І я зараз зроблю новий паспорт, то чи є процедура перенесення візи в новий паспорт?
-
Вже треба щоб перед кожним фільмом на Нетфлікс чи де інде писали, що є гей сцени. А то так починаєш дивитися серіал, втягуєшся трохи і тут бац на третій серії починають мужики цілуватися
-
Любите чорних ельфів?))
-
До речі, саме так. Конкретно Ромаро ми наче вже переконали, але аргумент усе одно класний)
-
але не норм коли роблять темненьку БІЛОСНІЖКУ і тп🤡 Мені здається це тільки шкодить, бо це ріл дуже дивно 🗿
-
Хай долучаються куди завгодно, але ставлять позначку, щоб я не починав і не кидав дивитися серіал. Наприклад як з «1899»
-
там всі однакові)
-
та я вже зрозумів(
-
то це вам в ссср
-
Як я рада, що нетфлікс долучається до нормалізації гомосексуальних стосунків. Спасибі їм, що не слухають нікого і роблять благе діло ✌🏼
-
Хто про що, а фанати ліваків про одне. Я кажу не за колір шкіри, бо я люблю фільми з Самюелем Л Джексоном чи Уїлом Смітом, я кажу, що є оригінал, ельфи які були описані ще давно, а вони намагаються придумати щось, перекрутити. Дайте йому іншу роль, ельфів чого змінювати
-
це вже не обкладинка фільму а якийсь атлас 9 класу 🗿
-
я просто вже бачу це позначка гетеро сцени позначка темношкірі люди позначка білошкірі люди позначка гей сцени позначка що в серіалі є ЖІНКИ (це вже звичайно мабуть дуже аморально) позначка що в серіали знімались тварини, діти, що не вся графіка справжня
-
звучить як заборона ведення цивілізованої дискусії) це ж без ненависті і тд
-
Тут уже нетерпимість до people of color навіть(
-
Завершуйте вже дискусії про LGBTQ, бо в привтп пишуть, що тут нетерпимість пропагують.
-
ну то і все)
-
Тому що є позначки що є сцени сексу
-
зате я бачив позначку що є сцени сексуального характеру / насильства не рекомендовано до перегляду 12 / 16 /18 р
22 Jan 2023, 19:22
81906/124597
23 minutes ago