Українська Канада
-
Як я рада, що нетфлікс долучається до нормалізації гомосексуальних стосунків. Спасибі їм, що не слухають нікого і роблять благе діло ✌🏼
-
Хто про що, а фанати ліваків про одне. Я кажу не за колір шкіри, бо я люблю фільми з Самюелем Л Джексоном чи Уїлом Смітом, я кажу, що є оригінал, ельфи які були описані ще давно, а вони намагаються придумати щось, перекрутити. Дайте йому іншу роль, ельфів чого змінювати
-
це вже не обкладинка фільму а якийсь атлас 9 класу 🗿
-
я просто вже бачу це позначка гетеро сцени позначка темношкірі люди позначка білошкірі люди позначка гей сцени позначка що в серіалі є ЖІНКИ (це вже звичайно мабуть дуже аморально) позначка що в серіали знімались тварини, діти, що не вся графіка справжня
-
звучить як заборона ведення цивілізованої дискусії) це ж без ненависті і тд
-
Тут уже нетерпимість до people of color навіть(
-
Завершуйте вже дискусії про LGBTQ, бо в привтп пишуть, що тут нетерпимість пропагують.
-
ну то і все)
-
Тому що є позначки що є сцени сексу
-
зате я бачив позначку що є сцени сексуального характеру / насильства не рекомендовано до перегляду 12 / 16 /18 р
-
топ!! +++
-
не знаю, я чомусь не бачила позначку що у серіалі є гетеро сцени, а ви?
-
Ну так нехай і будуть, але поставте позначку що у серіалі є гей сцени і все, в чому проблема то?
-
В нашому суспільстві є і геї, і темношкірі, і праві, і ліві, і гомофоби, і правозахисники, і вегани, і любителі норкових шуб. Цілеспрямовано робити вигляд що якоїсь категорії людей не існує – це дуже дивно
-
Якщо вам огидно бачити людей, чий колір шкіри відрізняється від вашого, то питання до вас, а не до мене)
-
а як на мене це зашквар, багато героїв просто тупі
-
Ромаро поставив мені дизлайк, обідно! За шооо
-
А якщо я не хочу дивитись фільм де є гетеро, як мені це дізнатись? Потребую позначку!
-
розкрито у фантастичних звірях, на цьому вони грають
-
По шкірам це є, ви ж бачите акторський склад, вірно? 🙂 Так якщо мені не подобаються гей сцени, то чого я повинен дивитися? Я б не дивився якщо б знав, що воно там буде. Це те ж саме коли є сцени з насильством, це ж чомусь вказують
22 Jan 2023, 19:22
81916/124681
about 2 hours ago