Українська Канада
-
нові серіали з ЛГБТ неможливо дивитись чисто з художньої точки зору, а не з точни зору сприйняття /несприйняття. Майже всі герої просто безликі, зате - я гей. персонаж повністю не розкритий зате гей. Просто відпраьовують квоти щоб ЛГБТ поціновувачі зацінили
-
нав'язана дитинства у недільній християнській школі)
-
Якщо позначки для всіх (гомо і гетеро), то це ще непогано 😅 Але це всім все заспойлерить)
-
а в скільки років ви вибирали орієнтацію? Розкажіть, як це було?
-
Я не в середині Канади і не планую туди їхати до грудня. На жаль, мені поставили візу до серпня 2023 (бо це термін дії мого паспорту). Зараз паспорт буду міняти. На що я можу розраховувати з візою, якщо не полечу до грудня?
-
Мені ця позиція нагадує позицію людей в чудовому фільмі, який висвітлює цю проблему, називається Зелена Книга. Там теж за весь фільм в жодної людини не було проблем зі сприйнятям головного героя і його шкіри)
-
@NickErrincton
-
А якщо мені не подобається дивитись як цілуються гетеро? Вам же не подобається дивитись як цілуються (!) геї, а секс сцени завжди позначають, як ви й сказали)
-
Орієнтація і є вибір людини
-
Привіт патріоти. Як служба?
-
Ще скажіть що орієнтація це вибір людини і зла омериканська пропоганда хоче зробити так щоб наші скрєпні народи вимерли через "гєй заразу" яка знизить нам народжуванність
-
а я за! я за позначки гетеро і гомо і тд. буде всім простіше
-
Якщо Ви вже в Канаді, то зсередини Канади подастесь на нову візу за допомогою GCkey account
-
бо не було нетерпимості з расових поглядів, якшо що то я для прикладу порівнював
-
Навіщо ставити в один ряд геїв і насильство – взагалі не зрозуміло. Ще педофілів приплетіть для повної картини і будемо писати вже сценарій на Пєрвий канал
-
Знову ж таки, я вже писав, що є позначки що наявні секс сцени
-
Люди, дайте, будь ласка, відповідь на моє питання. Бо в дискусіях гублюся 😁
-
не всі, але значна частвна. Тому що зазвичай людям байдуже. Ну типу, яка мені різниця хто там шо робить? Я охну і піду далі собі Але якщо я хочу щось дуже приховати і подавити – то да, мені буде не пофіг якщо хтось буде робити це відкрито) Те що я намагаюсь сховати і страждаю через це
-
Так і є 👏 Вони не сприймають себе, але висловлюють свою злість через ненависть до інших
-
Підтримую. Для мене ельфи мають бути білими. Для мене було зашкваром коли Том Круз грав самурая, бо це виглядає нікчемно. Але всі кажуть що фільм топ
22 Jan 2023, 19:22
81941/124581
2 minutes ago