Українська Канада
-
Німбус 2000
-
І зараз в чаті одразу знайдуться хлопці у кого велика і міцна швабра😉😏
-
А шо? Микика он скільки разів закручував тему лгбт і кожного разу має день дискусій.може й дівчата свій двіж почнуть.тим паче привід сьогодні так нічогенький.копи в повітрі штрафи не видають.мітла дозаправки не потребує
-
А якщо вже в Канаді, то теж до цьої дати потрібно вписатись, щоб відкрити нову візу в новий паспорт?
-
Ви про себе?
-
Цікаво, чи буде парад в yellowknife? :))
-
Paysend також не переводе гроші в россссссію🤢
-
Через MONOBANK easy.
-
Добрий день. Кому потрібно з України відправити на вклейку візи до паспорту,хочу порекомендувати Світлану. Дуже приємна та завжди на зв'язку. Писати, дзвонити лише к Viber.+380672677925 Світлана.
-
Через крипту ще краще)
-
Там fees майже нема і скидається все набагато швидше чим через такі варіанти. Ще з України долари робити класно)
-
Не, нема сенсу, якщо пару сотень
-
Поділись чим користуєшся зайду погуглю
-
@olyaaamiller, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Revolut краще?
-
P2P треба. Я interac transfer робив
-
І мені розкажи,бо при обналі usdt мав прикрість з кіньськими комісіями
-
Доброго дня ! Відправили новий паспорт дитини на вклейку в Бухарест. Вже третій тиждень у роботі. Чи це нормально? Бо попередній раз нам за тиждень вклеїли Можно якось прискорити чи з'ясувати . Хтось зтикався з такою ситуацією?
-
Мій паспорт був 6 тижнів, теж в Бухаресті. Але то було у вересні.
-
добрий день, хтось в курсі чи надають ще безкоштовний готель на декілька тижнів в Торонто/Вінніпег по приїзду?
22 Jan 2023, 19:22
82004/124014
about 7 hours ago