Українська Канада
-
Paysend також не переводе гроші в россссссію🤢
-
Через MONOBANK easy.
-
Добрий день. Кому потрібно з України відправити на вклейку візи до паспорту,хочу порекомендувати Світлану. Дуже приємна та завжди на зв'язку. Писати, дзвонити лише к Viber.+380672677925 Світлана.
-
Через крипту ще краще)
-
Там fees майже нема і скидається все набагато швидше чим через такі варіанти. Ще з України долари робити класно)
-
Не, нема сенсу, якщо пару сотень
-
Поділись чим користуєшся зайду погуглю
-
@olyaaamiller, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Revolut краще?
-
P2P треба. Я interac transfer робив
-
І мені розкажи,бо при обналі usdt мав прикрість з кіньськими комісіями
-
Доброго дня ! Відправили новий паспорт дитини на вклейку в Бухарест. Вже третій тиждень у роботі. Чи це нормально? Бо попередній раз нам за тиждень вклеїли Можно якось прискорити чи з'ясувати . Хтось зтикався з такою ситуацією?
-
Мій паспорт був 6 тижнів, теж в Бухаресті. Але то було у вересні.
-
добрий день, хтось в курсі чи надають ще безкоштовний готель на декілька тижнів в Торонто/Вінніпег по приїзду?
-
От ви рахуєте що маєте право всім навязувати свої погляди, без проблем це ваше життя. Але такіж права мають і люди які не такої позиції як ви. Коли ви друкуєте подібні пости ви переходите межі особистого простору інших людей. Просто памятайте що всі люди мають однакові права і те що ви не такий як інші неробить вас ні краще ні гірше, живіть і не заважайте жити іншим. З повагою.
-
В Україні прав ні в кого немає ні в одних ні інших. ))) А якщо серйозно то які права законодавство України обмежує вам ?
-
як мінімум законний шлюб
-
Бо через 5 років вона вирішила що треба бути в тренді.
-
Це призведе до того що буде не вигідно знімати певні фільми, історію з фільмом ваканда згалайте. Ось буде подібне. Повістка то одне , гррші то чуть інше.
-
ніякого нав‘язування я не прослідковую
22 Jan 2023, 19:22
82010/124586
about an hour ago