Українська Канада
-
Доброго дня ! Відправили новий паспорт дитини на вклейку в Бухарест. Вже третій тиждень у роботі. Чи це нормально? Бо попередній раз нам за тиждень вклеїли Можно якось прискорити чи з'ясувати . Хтось зтикався з такою ситуацією?
-
От ви рахуєте що маєте право всім навязувати свої погляди, без проблем це ваше життя. Але такіж права мають і люди які не такої позиції як ви. Коли ви друкуєте подібні пости ви переходите межі особистого простору інших людей. Просто памятайте що всі люди мають однакові права і те що ви не такий як інші неробить вас ні краще ні гірше, живіть і не заважайте жити іншим. З повагою.
-
В Україні прав ні в кого немає ні в одних ні інших. ))) А якщо серйозно то які права законодавство України обмежує вам ?
-
Бо через 5 років вона вирішила що треба бути в тренді.
-
Це призведе до того що буде не вигідно знімати певні фільми, історію з фільмом ваканда згалайте. Ось буде подібне. Повістка то одне , гррші то чуть інше.
-
От знову ви переходите межі , а при цьому пишете про толерантість.
-
Це вам так здається , а мені по іншому. І що тепер ?
-
Доросла людина має право робити те, що вважає за потрібне, якщо це не порушує прав, свобод та комфорту інших людей. Нехай люди із спільноти LGBTQ+ мають такі ж самі права, як і гетеросексуальні пари й цим питанням мають займатися уряди держав, АЛЕ я категорично проти, щоб вся ця інформація "гуляла" серед дітей молодшого та середнього шкільного віку, тому що вважаю це втручанням в особистий простір своєї родини. Я маю право обрати коли та у якій формі розказати своїй дитині про LGBTQ+ спільноту. Але школа мені надсилає якісь сповіщення про заходи на цю тему..Мене не спитали чи мені це цікаво..Особисто мені більше цікаві теми вирішення проблем боулінгу у школах, або створення інклюзійних умов для навчання..Аналогічне питання із легалізованими наркотиками..Уряд надсилає листівки із інформацією про отруєння маленьких дітей наркотичними речовинами вдома! Може просто не варто приносити наркотики додому, якщо в тебе маленькі діти? Я розумію, що уряду потрібне толерантне та спокійне суспільство, але дайте мені право вирішувати який "контент" актуальний для мене. Завдання дорослого навчити маленьку дитину навчатися, працювати, заробляти, розвиватися, думати, бути доброю, справедливою, чесною, чемною тощо..Про все інше дитина сама дізнається, коли прийде час.
-
Особисті
-
Какой бред. Морфеус нормально отыграл черного. И много других фильмов до 2004 года темнокожие играли нормальные роли. Но вот то что сейчас, эльфы и королевы Англии черные. Это уже крыша. С геями также само. Иначе если бы Гарри Поттер сняли бы заново нетфликс То Рон был бы черным, Гермиона жирной феминисткой. А Гарри Поттер и Дамблдор гей парой выстветляющей проблематику любви мальчика к своему преподавателю, учитею. Привет ватиканским монахам.