Українська Канада
-
А ажіотаж чого такий ? Невже через борщ ? 😉
-
Місцеві Українські івенти доволі популярні серед Канадської спільноти в Оттаві. Особливо останні майстерні Писанкарства. Наприклад в минулому році ці майстерні за підтримки місцевої спільноти зібрали понад 30к долларів на допомогу Українцям за декілька івентів
-
Ох, канадці дуже люблять борщ! І знають про нього☺️
-
Доброго дня, панове.) Підкажіть, будь ласка, маючи туристичну канадську візу, як виїхати до Канади для захисту? Поки в Україну повертатись нема куди, будинок в Ірпені зруйнований.
-
Здравствуйте, меня зовут Владислав мне 26 лет ток прибыл в Онтарио, в поисках работы кто может помочь. Район для работы прекрасно будет Нью маркет Аврора, хорошо работаю с електро инструментом в строительстве опыт тоже есть, есть опыт работы на складах так же на линий сборки фасовки! Буду рад любому варианту, всем спасибо, хорошего дня ☺️ Мой номер 437 286 3999
-
А на wise с канадской как переводить ? Мы в банке спрашивали - сказали , что это international wire и комиссия 45
-
Як?
-
Easy, Google it.
-
Я ніколи не поповнював через Apple Pay, і завжди з дебітових )
-
Monobank можна поповнити через Apple Pay лише з канадських кредиток, дебіт там не проходить
-
New drop from MONATIK 🔥🎧 Listen on all digital platforms! MONATIK та його новий сінгл та кліп “Все моє життя”! www.youtube.com/watch?v=10gv-zFyHAc
-
Підскажіть, якщо пройшов срок на здачу біометричних даних їх ще можна здати, чи потрібно робити нову заявку?
-
Але зараз не знаю як, можливо щось змінилось
-
Я подав заявку в червні, здав в лютому
-
Де можна безкоштовно створити резюме для Канади?
-
В гуглі
-
Sorry
-
@kushnerik, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Всім привіт, шукаю бажаючих приєднатись до сім’ї Spotify щоб розділяти повну сімейну підписку та оплату 4$ в місяць after tax бажаючі приєднатись пишіть в особисті
-
Я в шоці з людей, яким в Канаді за дорого я пакет їди за 20доларів в доларамі купив
22 Jan 2023, 19:22
82065/124044
about 5 hours ago