Українська Канада
-
Вітаємо, Andrey Majevsky! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Вітаємо, not found! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
до будь-якого лікаря або потрібно саме до окремого?
-
Якщо у вас немає сімейного лікаря, тільки через walking clinic у порядку живої черги
-
доброго дня. Вибачте, хотів запитати, якщо поряд немає вільних лікарів, де б ви порадили взяти рецепт на антибіотики?
-
Люди здравствуйте, знаю не по теме, но пожалуйста лайкните отзыв. Классный ремонт. Плиз) Перегляньте цей відгук про Dilara Telecom на Картах Google goo.gl/maps/5Cxi1evY3EHiiazR8
-
У walk in Clinic, там загальний лікар який подивитися, візьме необхідні аналізи, якщо потрібно, і від залежності вашого питання випише лікування, або ще й направить до профільного лікаря. У мене було, що давали дуже точну і просту інструкцію з звичайними пігулками( не антибіотиками) які діяли. Просто дотримуйтесь рекомендацій лікарів
-
Хтось може підказати щодо сайту "Бест бай"? Чи нормальний, можна там замовляти? Якщо повернення, або товар не доставлено чи вкрадено з порогу, як вони це вирішують, в сенсі чи без проблем повертають кошти? Може хтось що чув, або сам замовляв там?
-
Тоді не знаю, ми з їх сайту купуємо, або оффлайн у магазині
-
Но там продавець Маркетплейс. Це мене бентежить. Бо політика повернення якась незрозуміла: товар не можна повернути у бестбай, а необхідно контактувати безпосередньо із продавцем маркетплейсі. Типу бестбай не при чому.
-
Нормальный сайт, це найбільший магазин техніки, проблем ніколи з ним не було.
-
Ще двоє Канадських добровольців загинули під Бахмутом боронячи Україну. Світла памʼять.
-
“Закликаємо напередодні 9 травня, Дня російської ганьби, виходити на вулиці з мирними акціями, поширювати свідчення людей, які пережили російські звірства та звертатися до урядів і політичних лідерів світу визнати російські воєнні злочини геноцидом проти українського народу. СВІТОВИЙ КОНҐРЕС УКРАЇНЦІВ закликає прихильників України з усього світу напередодні “Russian Shame Day”, 9 травня, звернутися до союзників України та урядів і політичних лідерів усіх миролюбних країн світу, з метою щоб: - Визнати російські військові злочини та звірства в Україні геноцидом українського народу - Визнати росію державою-спонсором тероризму / терористичною державою - Визнати Групу Вагнера міжнародною терористичною організацією - Створити спеціальний Міжнародний трибунал з військових злочинів Росії, який би розслідував злочини Російської Федерації, її керівництва, а також усіх винних у вчиненні військових злочинів та злочинів проти людяності в Україні.” Вимагаємо справедливості! #RUSSIANSHAMEDAY
-
Доброго вечора. Знову йду до вас с запитанням. Якщо я маю два ворк перміта то вони обидва дійсні? Маю один з обмеженням на роботу у сфері охорони здоров'я та другий без цього обмеження але з обмеженням на навчання. А мені потрібно один, але без обох обмежень, бо маю пройти курси у work bc а потім працювати у health care. Курси 10 місяців
-
Отож і я про те(((