Українська Канада
-
А не особиста сумка з документами, чи ноутом?
-
Всіх вітаю! Мене звати Юлія, PR-manager співака YAKTAK) Треки артиста зараз рвуть всі чарти, на перших місцях YouTube music, Apple Music, Spotify серед українських пісень в Україні) Ми проводимо дослідження, наскільки швидко нова українська музика шириться закордоном! Розкажіть, чи знайомі ви з творчістю артиста YAKTAK і якщо так, чи пішли б ви на концерт до нього, послухати хіти "Погляд", "Чекає вдома", "Порічка" та інші ❤️ Буду безмежно вдячна за фідбек!
-
Чим ви користуєтесь для прослуховування музики? Яким сервісом?
-
Не знаю як закордоном, проте я і в Україні не чула про такого співака.
-
Перші 3 пісні в трендах YouTube music - YAKTAKа Можете познайомитись з його творчістю, якщо цікаво, будемо раді, якщо сподобається 🥰
-
YouTube music
-
в компанії Lot - було можна мати ще додатково ноут, або косметичку. якось так. мона на оф. сторінці глянути
-
Справа не в кг, а в кількості поклажі. Лайфхак - пакет з д'юті фрі)))
-
Що ви маєте на увазі?)
-
Всем привет немогу купить в лот билет на самолет говорят нужна кредитная карьа, с дебетовой транзакция не проходит в банке польский не дают кредитные карты, не подскажите в какой банк обратиться, или есть обход какойто?
-
Підскажіть будь-ласка, чи виникають якісь проблеми із карткою моно в Канаді? Чи краще европейську оформити? Можливо будуть якісь рекомендації?
-
Для початку прочитати правила даної групи
-
Всім привіт не можу купити білет в лоті , вони потребують кредитну карту , з дебітової купити білет не можна в якому банку можна відкрити кредитну карту або є якісь інші способи купити білет? Вилітаю з польщі
-
Дякую!
-
користуюсь всіма, всі працюють )
-
користуюсь обома валютними моно, проблем нема
-
можна купити в бюро подорожі лот,вони доволі багато де є або зателефонувати на гарячу лінію і там можна зробити бронювання і здається навіть купити
-
Дуже гарна музика, мені подобається 👍Yaktak також виконує пісню з Jerry Hell. Молодці , сучасні, класні, українські!🇺🇦
-
Немає авіакомпанії з однаковими правилами. Читайте
-
В мене ще був додатково маленький рюкзачок з іжею для тварин та мисками. На додаток до основного з ноутбуком. Ніхто нічого не сказав
22 Jan 2023, 19:22
82271/123850
about 7 hours ago