Українська Канада
-
ооо, це моє улюблене Ось в цьому і заключається це прикривання боротьбою за права))) Насправді такі чоловіки зазвичай просто хочуть щоб жінки виконували тяжчу роботу і самі за себе платили на побаченні, хоча соціум вимагає від дівчини постійних інвестицій в свою зовнішність і тп, на керуючі посади жінок допускають рідше, а зп часто ставлять нижче лише по статевій ознаці Доречі, відкрию секрет, але в основному чоловіки тут так само не проти заплатити на побаченні і тп, єдине шо тут я не дуже бачу культуру дарувати квіти – але в іншому – все +- так само) А такі як ви, що прикриваються фемінізмом і росією, є і у нас 😂
-
Який ви обіжений на життя та жінок , аж смішно читати 🙈
-
мене більше дратує коли узагальнюють а потім говорять за ріноправність. Час йде а срачі все ті самі
-
-
Подайте дітей на вклейку візи без листів запрошення. Візи вклеють. Я працююв турфірмі, особисто вожу такі паспорти дітей з України у Варшаву. Візи вклеюють. Але направляйте туди поштою, або напишіть мені, я завезу. +380965058397.
-
У мене зараз взагалі проблема трохи із канадським посольством у Львові. Вони назначили мені дату самі, хоча в імейлі я вказувала на яку дату бажано поставити запис, я писала 5.05 а вони поставили на 8.05 вже, а я ще закордоном. Я натиснула на посилання щоб перенести запис і все заглохло. Можливо хтось зтикався із переносом дат у львівському посольстві ?
-
я здав в Нідерландах, знайома в Львові. Їй поставили здачу через місяць, я сам обрав дату ( наступний день від реєстрації ). Тому, все залежить від завантаження візового)
-
пишіть на почту, можливо перенесуть. Проте якщо ви закордоном - можливо, Вам краще буде здати біометрію в країні перебування, бо це буде набагато швидше, ніж в львівському візовому.
-
У Львові від початку війни ще не робили послугу вклейки візи. Тільки біометрія
-
Доброго деньочка🙏 Підкажіть , будьласка 🙏 У мого сина , який зараз в Канаді , є накопичувальний поліс з мед.захистом....компанії Метлайф То чи не проблема взяти там у лікаря довідку про те , що у сина пошкодження плечового суставу.....щоб я змогла відправити в Метлайф..... Чи не нашкодить це для кредит.історії в Канаді ...чи ще в чомусь ❓️❓️ дякую🙏🙏 Ps син тільки 3 місяці , як працює