Українська Канада
-
Дякую Вам,я майже голову собі зламала цим питанням 🤍
-
Ще можуть додати фото пожеж 🙈
-
значить залежить від працівника, бо я називав причину, і показував сайт де немає вимог що потрібно мати ПР, все рівно не дали
-
Я думав що там точно немає проблем з населенням, туди постійно ж їдуть, ще і українців тисячі приїхали хто розуміє що у Торонто немає що робити якщо ти не супер спеціаліст
-
@Felitsa_Akkerman, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Дають
-
Все правильно чому би і ні. Більше народу, будуть зміни якщо ще вони тут освоются то будуть колосальні зміни
-
Выбачте, але де? Без PR це юридично не можливо.
-
Ага, квартир не вистачає, вартість оренди росте на очах, кількість роботи в зарплати не ростуть. Так, давайте ще кликати ((( Вибічте за істерику, зараз шукаю квартиру - ціни вже як Торното будуть через рік.
-
Дякую
-
Ну без цього нікуди. Таке життя
-
Вчить матчасть:) Наступні особи повинні отримати SIN для роботи або доступу до державних пільг або інших програм у Канаді: • Громадяни Канади • Постійні жителі Канади • Тимчасові жителі Канади (як правило, ті, хто має дозвіл на роботу або дозвіл на навчання) • Мінімальний вік для подання заяви – 12 років. За дитину, яка не досягла повноліття, заяву може подати законний представник.
-
35000 звучить як помилка або перебільшення
-
було таке..штраф виписали 35000 рік тому комусь із наших, наче це у квітні-травні..не пам'ятаю як там знайшли піратський софт, але факт(
-
Крінж, це навіть для канадців божевільна сумма
-
Я читал когда ехал что да штраф до 35к, но по факту такого не бывает, у многих моих стоит мой пиратский софт и живут уже тут больше года и норм
-
Штрафи то мабуть бувають, але не 35к
-
Вброс
-
Це ось інформація с перших вуст)
-
Тут с роботи у канадця права відібрали, він зараз мусить заплатити 15к
22 Jan 2023, 19:22
82472/124681
about 2 hours ago