Українська Канада
-
Розкажу вам історію. Працюючи в Польщі я за 3-х дівчат робив частину їх роботи, бо їм важко було, а я бачте, чоловік. Бігав як дурний від одного місця до другого, втомлювався як чорт, поки жінки стояли і хіхікали між собою. Потім до мене приходить шеф і питає чому так мало роботи зроблено, бо я головний на лінії був. І на жінок не скажеш, бо якось не гарно і не промовчиш. Після того я перестав їм допомагати робити їх роботу і став для них поганим, вони перестали зі мною говорити. Тому переконаний що жінки мають робити такий же кпд як чоловік, якщо отримують аналогічну зарплату. Бо інакше це дискримінація
-
Вітаємо, Vitalii Hubarkov! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Підскажіть, будь ласка, як підтвердити довідку про не судимість(зроблену в "Дія") в консульстві. Чи можна це зробити без фізичної присутності, наприклад відправивши постою?
-
Хіба для подачі на пр цього вистачить? Дякую вам за відповідь
-
Вітаю! Підкажіть будь-ласка. Чи може якесь FAQ для Українців бажаючих імегрувати в Канаду? Тобто перелік відповідей на питання, які часто задають
-
Здравствуйте всем Скоро планирую переезжать в Торонто И вот меня интересует 2-3 вопроса В аеропорту есть ли волонтеры? Да и вообще как там сейчас с жильем и с работой? Найти сложно или как? Как открыть банковскую карту? Сразу ли дается одноразовый платеж в размере 3000 кан $ Или надо для этого что то делать?