Українська Канада
-
Капець, зробила не я, але соромно мені
-
Так я не Вам відповідав
-
люди бідні
-
Typical hohol moment
-
Iryna, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Всім привіт. Можливо хтось знає це наш пласт www.plast.ca/calgary/ чи самозванці? :) Хтось записаний до них? Наперед дякую
-
Позорище, дають безкоштовне проживання та харчування, ще потрібно щось вкрасти собі в подаруночок
-
Підтримую. Стидно за них(
-
Вітаю. Вибачте за клопоти. Скажіть, будь ласка, хто стикався з тим, щоб зняти гроші з канадської карти за кордоном. Вийшло чи ні?
-
В мене про нього навіть не питали. Але мати при собі про всяк випадок буде правильно 😊 і вам спокійніше буде
-
Проблема банк RBC. На картці навіть не має CVV коду
-
Это доступно для жилеты с временным статусом?!
-
Typical Russian moment) Сорян, коли тебе 100+ років намагається асимілізувати до себе імперія зла та дикарства - багато хто може «заразитись» деякими «хворобами» русского міра
-
Дикарі кричать, що це їх зробили дикарями😄
-
Люди бідні бо не знають як собі роздобути це все. Їх треба вчити і показувати. По поприїздили з сіл
-
Сьогодні собі зберігла. Також є автобуси, гуглиться добре.
-
Доброго дня усім Цікавить одна річ і потрібна порада людей які вже якось відвідали Niagara Falls. Чим краще туди добиратися з Оттави і де саме можна дивитися квитки? Дякую і гарного вечора усім
-
Дякую
-
Також ось популярний сайт автобусів. 99% канадців їздять в Ніагара фоллс на авто, як і багато українців. Тож, вибір не великий :)
-
📌Чат UkrSaskatoon створений для українців. Тут ви можете самостійно публікувати актуальну інформацію, зокрема: пошук роботи, житла, нерухомості, знайомств тощо. 🇺🇦Українці Саскатуна в Telegram: UkrainianSaskatoon
22 Jan 2023, 19:22
82564/123847
about an hour ago