Українська Канада
-
Вітаємо, Eng lish! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Х2 від Тіма
-
Скільки старбакс коштує?
-
Ну я думаю шо це бан😱
-
@ogmmachi, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи можна розміщувати оголощення з мовними курсами?
-
Лінь вбиває
-
Я більше скажу, що канадці дуже люблять добру каву, але звичка пити Тім Хортонс переважає лінь піти і купити щось краще
-
Ну мене не може забанити 😂😁😂. Кожен має право висловити свою думку
-
Цікавить нарахування податків та таможеного мита
-
На доставку товарів з Амазону та Аліекспрес :)
-
Пропоную таки змінити тему з кави
-
Василь, вони просто до неї звикли, нічого іньшого не куштували, їм нема з чим її порівняти ось і все…
-
Погоджуюсь, але ціновий фактор також є вагомий для багатьох.
-
Звичайно! До мене приходили ті самі люди тричі на день! 😆 Навіть звичайний medium double double скільки ~ $2 х 3 = $6 в день, то в місяць ~ $150/180 в місяц тількі на каву ☕️
-
Мені ніколи нічого не дораховували із Алі. Навіть телефон за $250 дружині 5 років тому замовляв, як тільки приїхали до Канади.
-
Automatic ☕ machine 600-800, 20-30 cad\kg. Тут погано з фінансовою грамотністью. як і всюди
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻
-
Все! Кавові розбірки закінчились😆, а що по чаю 🍵 🫖 ? Я купую розсипний в Bulk Barn 🤗
-
Є свої запаси)) якщо щось порадити- пишіть в ПП)👌
22 Jan 2023, 19:22
82785/124284
38 minutes ago