Українська Канада
-
Я більше скажу, що канадці дуже люблять добру каву, але звичка пити Тім Хортонс переважає лінь піти і купити щось краще
-
Ну мене не може забанити 😂😁😂. Кожен має право висловити свою думку
-
Цікавить нарахування податків та таможеного мита
-
На доставку товарів з Амазону та Аліекспрес :)
-
Пропоную таки змінити тему з кави
-
Василь, вони просто до неї звикли, нічого іньшого не куштували, їм нема з чим її порівняти ось і все…
-
Погоджуюсь, але ціновий фактор також є вагомий для багатьох.
-
Звичайно! До мене приходили ті самі люди тричі на день! 😆 Навіть звичайний medium double double скільки ~ $2 х 3 = $6 в день, то в місяць ~ $150/180 в місяц тількі на каву ☕️
-
Мені ніколи нічого не дораховували із Алі. Навіть телефон за $250 дружині 5 років тому замовляв, як тільки приїхали до Канади.
-
Automatic ☕ machine 600-800, 20-30 cad\kg. Тут погано з фінансовою грамотністью. як і всюди
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻
-
Все! Кавові розбірки закінчились😆, а що по чаю 🍵 🫖 ? Я купую розсипний в Bulk Barn 🤗
-
Є свої запаси)) якщо щось порадити- пишіть в ПП)👌
-
Де купуєте? Онлайн чи магазини?
-
Переходьте на китайські. Якість та різноманіття врази краще масмаркету.
-
Хохли, досить ставити лайно! Беріть приклад з українців - вони не крадуть посуд з готелів, та не ставлять свої гівно-смайлики, поки їдять краденими ложками👍
-
Добрий день, хтось знає якщо поїхати з Канади у Німеччину, там нададуть захист?
-
/banofbot
-
Та за що? За правду?
-
/banofbot
22 Jan 2023, 19:22
82792/124476
less than a minute ago