Українська Канада
-
Паспорт Укр.?
-
Зразок чого саме?
-
Ще є такий зразок. Мені подруга в Лондоні знайшла на сайті юриста.
-
Я писала в довільній так: Power of attorney. I, __, born on __, passport __, trust my son ___, born on __, passport _, to submit my documents and pick up after obtaining the visa in the passport at the Canadian Consulate in Warsaw. With the right to sign for me and perform other actions related to the execution of this order.
-
Довіреності, щоб з голови не писати)
-
Прошу💛💙🤗
-
Велике дякую)
-
А скількі е часу від запросу до відсилки паспорта, бо зараз згода тільки в мене. Чоловіку та донькам ще немає. Я можу зачекати щоб всі паспорти разом відправити на вкліювання?
-
Дякую
-
Час очікування в усіх різний (як ви вже зрозуміли), а на подачу паспорту Ви маєте 30 днів, з моменту отримання листа
-
Дякую)
-
Доброго дня. Подав батьків на куает. Мама як головний заявник. Після біометрії на мамине ім'я прийшов лист ніби про оплату процедури, на батька має окремо прийти такий самий лист? Також мамі вже прийшло запрошення на вклейку візи, для батька має також прийти окремо запрошення? Питання в тому, якщо мама головний заявник, то чи для батька має окремо прийти запрошення на вклеювання візи на його особистий імейл? і "оплата" біометрії?
-
як же держави бояться крипту, дебіли втратити такого крипто гиганта
-
На кожного заповнюється окрема заявка
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, якщо відправити своїй довіреній людині за кордоном паспорт перевізником, а вже потім вона відправить його поштою до візового центру, зможе потім ця довірена особа прийти особисто і забрати паспорт з візового центру?
-
Добрий день. Не можу знайти інформацію щодо такого пункту: " Ті хто мають візу Cuaet мають в'їхати у Канаду до 31.03.2024". Питання, що буде якщо я не в'їду у Канаду до цього терміну. Не видається ворк перміт або що?
-
Цей гігант як виявилося по вуха заліз в чорні діла. Думаю Канада не боїться, вона хоче дотримання правил
-
То я ж і питаю)
-
так і є (не дуже шарите)
-
Одна із ідей була анонімність. Але анонімність автоматично не означає кримінальність
22 Jan 2023, 19:22
82910/124087
26 minutes ago