Українська Канада
-
як же держави бояться крипту, дебіли втратити такого крипто гиганта
-
На кожного заповнюється окрема заявка
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, якщо відправити своїй довіреній людині за кордоном паспорт перевізником, а вже потім вона відправить його поштою до візового центру, зможе потім ця довірена особа прийти особисто і забрати паспорт з візового центру?
-
Добрий день. Не можу знайти інформацію щодо такого пункту: " Ті хто мають візу Cuaet мають в'їхати у Канаду до 31.03.2024". Питання, що буде якщо я не в'їду у Канаду до цього терміну. Не видається ворк перміт або що?
-
Цей гігант як виявилося по вуха заліз в чорні діла. Думаю Канада не боїться, вона хоче дотримання правил
-
То я ж і питаю)
-
так і є (не дуже шарите)
-
Одна із ідей була анонімність. Але анонімність автоматично не означає кримінальність
-
Хіба криптовалюта не створена для як раз чорних схем і нелегальних операцій? (я не дуже шарю)
-
Основна Ідея проведення платежів безпосередньо P2P без 3тьої сторони - банків зокрема, це трішки не подобається регуляторам)))
-
хто шарить - відмиває так гроші, хто не шарить (як я) - вкладається в ці койни
-
Ой, я так не думаю😂
-
В червні виїжджаємо з орендаваних апартаментів в Торонто (165 La Rose Avenue, Etobicoke). Після капітального ремонту, 2 кім + кухня студія. Три хв пішки до української церкви і школи. Ціна ~2700/міс. Деталі за посиланням - www.realstar.ca/apartments/on/etobicoke/royal-rose-apartments/floorplans.aspx. План - The Tudor.
-
Це вже філософське питання що таке свобода та необхідність держаного регулювання, в телеграмі також терористи торгують зброєю та наркотиками в шифрованих чатах.
-
Оригінальна назва, ніц не скажеш
-
Чому на аві Z Поздняков? Який більше за всіх підтримує війну
-
Це я для тролінгу і росіювання паніки серед москалів
-
Це сама там був розроблений інсулін і застосований перший раз в лікуванні діабету?
-
Чому ви такий злий? Давно помітив, що у вас дуже упереджене ставлення до людей, особливо якщо їм не подобається Канада.
-
Тобто з фантазією таки все не дуже добре взагалі
22 Jan 2023, 19:22
82922/123821
about 3 hours ago