Українська Канада
-
Таке питання , підкажіть будь ласка , якщо відкривати візу до Канади , чи є якийсь відрізок часу у який потрібно приїхати до Канади ? Наприклад , якщо не вийде поїхати у найближчий час, але не хочемо витрачати можливість отримати візу, бо боїмось що програму закриють Якщо наприклад виїхати через рік ? Чи буде віза активна ? Дякую
-
Там "дохфіга" наших "бізнесменів сидить і ловить не виключено що з допомогою скриптів, а потім продають місце за гроші... вже були скріни з чату, де одна панночка, продавала безкоштовне місце в літаку.... я пару раз спробував і покинув цю ідею.... накопив на квиток та й купив за 600 $ на condor.
-
я в банк звонив, вони сказали шо не потрібно. мол, за ці гроші податочки платились вже колись, і якшо з цих грошей не буде ніде ніяких прибутків (типу інтереста на сейвінг акаунту) то париться не потрібно. правда в кінці клерк додав "але вам краще уточнить у бухгалтера",
-
Звідки можна цю інформацію брати про міста які надають хочь якесь житло на перший час із офіційних істочників важко зрозуміти, тільки те що люди пишуть, але люди пишуть різні речі, чи є може якийсь сайт чи група де можно саме про житло на перший час дізнатися?
-
Дякую , спробую)))
-
серйозно? це ж не код країни , чи я чогось не знаю Дякую)
-
Підкажіть будь ласка, чи є зворотня кур'єрська доставка з Молдови в Україну паспорта з вклейки. Хтось стикався з таким? Чи треба шукати довірену людину яка забере
-
Привіт усім, хто може підказати з приводу безкоштовного житла, все що знайшов це те що в манітобі можуть дати на місяць і в Альберту на 2 тижні у Калгарі, чи є ще в інших провінціях подібні пропозиції?
-
Це складно, але шанс є, шукайте у фейсбуці або через знайомих в Канаді, у всіх різні ситуації і в Канаді є бажаючі допомогти, наприклад в Чилліваку місцева громада дуже згуртована та хостила вже десятки Українців за цей рік.
-
Але краще ніж бути на війні
-
Блін капєц моторошно їхати в іншу країну самому, без коштів.