Українська Канада
-
Це так може бути якщо чоловік повністю занурений у якусь супер складну роботу (проект якийсь величезний) і просто не може відволікатись на такі речі, бо це час. Або якщо чоловік шизік, то так само
-
Одно другому не мішає, я на роботі 🫡
-
День на дворі вони ото по чатам сидять! Не трєба скігліті трєба працювати! (с) Так точно яхти не буде з вами!
-
Дитя інцел, розходимося
-
ясно, тут чоловіки живуть в 2к до н.е.
-
Якщо жінка вибере слабкого чоловіка, то плід от слабкого не виживе в природі, бо чоловік його не зможе навчити виживанню і не зможе захистити, тому і не вибирають, тому слабкі і не приваблюють жінок
-
Але краще щоб не була слабка все одно, як тоді арійців народжувати якщо слабка 🙂
-
Да да, тільки виносить дитину має не чооловік) а потім ще заспавнити
-
'дУЖе склАднУ рАботУ' 😂😂😂 Ну ти ще дитя, нічого, багато відкриттів по переду
-
Ахаххаха, як це пов язано взагалі Ну інвалід теж може народити, ок. Так інвалід і оплодотворити може😂 Процес продовження роду не дуже вже й складний, ОСОБЛИВО з чоловічої сторони 🥹
-
Жінка може бути слабка. Причому тут інвалід
-
А щоб продовжити рід жінка шо інвалідом має бути?
-
Все не яхта крім яхти. Не май 100 рублів а май яхту, власник яхти власнику лодки не товариш. Все вірно
-
Там гарно перший, дуже не тривалий час)
-
ну ця характеристика точно не від статі залежить, лол
-
Ти мене навчаєш, хлоп? 😀😀😀
-
Коли ти в потоці працюєш ти забуваєш навіть поїсти
-
А шо не так по факту? Звісно слабкого зараз ведмідь не розірве і таке інше, але особливо нічого не змінилося ж. Якщо слабкий то буде якийсь терпіла а потім піде у КДБ і стане президентом росії 🥲
-
Поемпатизуєш, але не будеш будувати стосунки
-
Ну це ідеал я написав, а там вже як буде😁
22 Jan 2023, 19:22
83062/124022
about 10 hours ago