Українська Канада
-
Тяжко не плакати? Я не плачу взагалі даже коли дуже погано. Я не говорю що потрібно завжди усміхатися, я маю на увазі, що не треба плакати і показувати слабкість, працюй над слабкістю
-
-
Яка зневага? Де зневага? Дивись, перед тобою два чоловіка: 1) приїзжає на ламбі з ролексами накачаний 2) приїздає на ланосі в окулярах і худий Якого ти хочеш, щоб до тебе підійшов познайомитися?))
-
Очікуване за реальне
-
Не здавайтеся, просто ідіть до своє мети, досягнете успіху заробите багато грошей і зможете дозволити купити собі в кухню дуже гарну посудомийку. Всі побачать як ви живете в гармонії, вона вам посуд миє гучно, щоб не було чути як ви плачете, ви гроші заробляєте в цей час. І всі вам заздрять. 🌈
-
Ви думаєте віком можно щось компенсувати? Наприклад молодий-неопитний а пізніше через прожиті роки, людина кардінально змінить точку зору? Хмм, не думаю…
-
То поділіться будь ласка як ви думаєте? Цікаво знати вашу думку… Дякую❤️
-
з Європи прямі є з Амстердаму та Франкфурту, літають КЛМ та Кондор відповідно, проте вигідніше може бути летіти з пересадками.
-
Дякую за комплімент… Саме так чомусь я і подумала 😉 Це просто були мої припущення, ніякі висновки я не робила…