Українська Канада
-
Якщо я закінчив 9 класів школи, та 4 роки коледжу. Як це написати у канадському резюме?
-
Ні, продовжений паспорт є дійсним. Вам же візу в нього поставили.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, хтось літав з пересадкою в Единбурзі? Чи потрібна транзитна віза, якщо пересадка в тому ж аеропорту, та займає 2 години
-
Багато хто з України має візу і невиїзний, а з 1 квітня 2024 року взагалі нема сенсу їхати, тому що open work permit вже не дадуть з 1 квітня 2024, а за прогнозами західних аналітиків війна триватиме в 2024 році
-
Не буде. Ми так їхали. Якшо шось не розуміють, покажете їм сторінку з продовженням. Але всі все розуміють))
-
дякую за відповідь)
-
Сподіваюсь що люди все ж такі доїдуть…коли закінчиться війна… Прогнози нерайдужні…😔
-
Хто подавався на візітор в Штати якій аппоінтмент тайм наразі з Канади?
-
не буде, ми так літали кілька разів, хіба що на реєстрації можуть дзвонити/ходити уточнювати у своїх супервайзерів
-
Доброго дня, є можливість легального виїзду з України до Польщі для чоловіків. Є кілька вільних місць, докладніше в лс
-
І скільки з них вже назад повернулись..
-
хоча на якомусь укр сайті від діаспори бачила що навпаки рекомендують оформлювати, бо лишнім не буде
-
Так, наразі на отримання туристичної візи в США при подачі в Канаді, Оттава, у середьному на Interview Interview Required Visitors (B1/B2) треба чекати 676 днів. При можливості краще робить це в Європі, там меньше чекати.
-
ais.usvisa-info.com/en-ca/niv
-
Відпустку в штати можно мінімум на 2 років відкласти 😎 Офігеть просто! Чому така черга? Раніше теж так було? Сорі, ніколи не слідкувала…
-
Можливо з надією на то що люди все такі приїдуть/доїдуть…
-
Цікаво знати статистику…це напевно важко відслідкувати…
-
Тут з вами і не посперечаєшся, за пів року можно 100 раз передумати…
-
Добрий день . Підкажіть будь ласка, може, у когось була така ситуація. На мене та чоловіка вже отримала на вклеювання візи до паспорта, а на дітей немає запрошення. Як правильно писати ,"криза форму» . У кого є зразок? Дуже прошу. буду дуже вдячна 😇
-
теж сподіваюсь, бо справді дивно, мільйон заявок, стільки часу і коштів хоча знаєте, за час подачі і очікування , стільки людей усвідомили , що Канада не для них особливо коли по півроку чекаєш на запит на надсилання паспорту
22 Jan 2023, 19:22
83338/123815
2 minutes ago