Українська Канада
-
Гранти тільки для канадців і ПР наскільки знаю
-
В Альберті немає такої умови, що Ви маєте обов'язково мати PR. Не знаю за інші провінції.
-
Ні, є купа грантів для іноземців навіть з підтримкою стартап візи
-
В Україні те ж саме. Суджу по своєму місті. Бари та ресторани, які існують 10+ років можна порахувати на пальцях. Зазвичай відкривається ресторан, а вже за рік-другий закривається, і у цьому ж приміщенні відкривається наступний. І так по колу.
-
Ну так ресторан то взагалі я не вважаю серйозним бізнесом, бо це скоріше для душі. Там клопоту та вимог більше ніж того доходу здебільшого
-
Можна більш докладніше, щодо грантів? Це гранти від держави, чи певний вид кредитування?
-
Якщо це реальний крутий стартап, то вам явно не в Канаду ))
-
Серед моїх знайомих українців є які вже тут 10+ років, мають власний бізнес повʼязаний з жалюзі/штори/blinds ніби непогано іде бізнес, але чоловік всеодно ще має основну роботу… Друга сімʼя мали українській магазин, того року закрили, ковід трохи добив, та і війна… багато продукції було російською… Так що залежить, якій саме ви робите бізнес…
-
@AndrianikGyly, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
А хтось підкаже. Цікавить Онтаріо, але може хтось знає загальні кроки. Маю проблему з алергією. Вона мене турбує в усіх можливих проявах.( Знаю, наприклад, що є дослідження з розширеним скрінінгом алергенів, де ти ходиш з ними тиждень і дивишся не результат) Куди краще йти з цім? У когось є досвід?
-
Там навіть саме середовище тобі допомагає, там інвестора можна знайти зайшовши у Старбакс по каву
-
Так, але наразі є Silicon Valley та все інше, хоча я ні в якому разі не кажу, що Канада в цьому плані відстала країна, просто усі гроші, найкращі акселератори, інкубатори у Кремніївій Долині, так вже склалося
-
Доброго ранку усім! Шукаю кімнату, нещодавно приїхав в Торонто, тому кредит. історії поки немає. Розгляну усі варіанти. Дякую
-
Це вам треба до family or walk-in терапевта, там вже мають дати направлення до алерголога, але час очікування до спеціаліста може бути довгим…
-
Так ми ніколи не були там , і знайомих немаємо, шукали в інтернеті але нажаль поки нічого не знайли тому і питаю . В наш час краще спитати в людей які знають , щоб не натрапити на аферистів
-
Снігомобіль, Canadian Arm.. гугл в допомогу
-
Приклади повинні бути актуальними та сучасними. А не тисячу років тому там щось колись зробили
-
Ага, в 1921 році. Може щось актуальніше є?
-
Де їх шукати, це є якийсь конкретний ресурс?
-
О! В мене ecobee в хаті є, прекрасний смарт термостат! Point Click Care на роботі ведемо електронний чартінг пацієнтів 😍 Я навіть не знала що це стартапи Канади, ніколи не цікавилась…
22 Jan 2023, 19:22
83463/123851
32 minutes ago