Українська Канада
-
Коли ви в останній раз були в Україні й в якому місті? В столиці та великих містах - то вже нормальна практика багато років.
-
Але якщо дорога болячка (онко) то в Украіні люди опиняються в ситуаціі коли хоч йди на панель! Продають житло, побираються по інстаграму - щоб врятувати близьку людину. Але на приватну медицину я в Украіні не жалілася, все дуже добре і комфортно і швидко.
-
Ви самі написали - ургентно. Я ж вказала, що ургенція у Канаді переважно краща.
-
Я вас пам'ятаю, ви вже не перший раз розповідаєте історії про супер медицину в Україні) так начебто ви знаєте її всю та во всіх містах України. Ну так це помилка відразу та на кожну вашу історію я можу розповісти дві своїх негативних. Але вашу манеру вести розмову я пам'ятаю тому не бачу сенсу в цьому.
-
Мені шкода, що у вас такий досвід. Сподіваюся, що у Канаді Вам кращє.
-
Я думаю, що все це індивідуально..Мою маму прооперували у обласній в Києві. Лікарі-хірурги фантастичні, враховуючи те, що працюють вони з набагато меншим фінансуванням, ніж у Канаді. Мій досвід медичної допомоги у Канаді саме у сфері діагностики - жахливий. Лікарка із дипломом МакГілла, в якої черга сидить просто вразила мене своєю некомпетентністю...Як тільки кажеш, що тобі не потрібні платні послуги, одразу інтерес до тебе пропадає. Аналізи крові та інші (їх результати) в очі не бачила. Мій сімейний отримав результат мого аналізу крові через 1 місяць..це взагалі як? Нічого, що аналіз крові вважається інформативним лише 5 днів? Ну таке..Сімейний виписує ліки для лікування хвороб, які мені діагностували вдома. На цьому все..Я не вважаю такий рівень медицини задовільним..Але дорогі операції тут роблять безкоштовно якщо дочекаєшся. Ось і вся різниця.
-
Я не в Канаді, але досвід великий і дуже поганий. Можна часами про це говорити, про хороших лікарів та погану систему, про то що все не все так однозначно. Але якщо у вас все було добре в Україні з медициною значит, що не все втрачено. Тому що я проклял її в Харкові.
-
Якщо апеляція до міст і приватних лікарів, то розкажу досвід. Прийшла я до лікарки, яка за один візит зробила мені два узі, взяла за все 2500 і виписала якийсь незрозумілий препарат, який був в продажу не в аптеках, а на руках в приватного дистриб'ютора. І більше ніде. Вже ні для кого не секрет, що лікарі мають відкати в діагностичних центрах і аптеках. А колись я була на прийомі в гастроентерології, яка сказала, що зараз в Києві мало хто дійсно перевіряє аналізи. Тому дуже часто і хворобу на ранніх стадіях не виявляють. Реагенти дорогі, можливо рук не вистачає, тому частину зданих матеріалів викидають.
-
Бачу тема медицини сьогодні не стихає в палаті/чаті, пішла я на роботу, діагностувати, лікувати та профілактити 🥰 Не нервуйте дуже люди, нервові клітини не востановлюються!
-
Скільки людей - стільки історій. Сподіваюся, що нікому й ніколи не знадобиться ургентна медична допомога. Взагалі, нехай всі будуть здорові. Тут немає про що сперечатися, кожен розказав про свій досвід. Мені б хотілося, щоб Канада із її фінансовими можливостями трохи покращила медичну систему. Ресурс для цього є.
-
Все що пов’язано з операціями, лікуванням онкології і тд в Канаді в рази краще ніж в Україні, як мінімум через краще матеріально-технічне забезпечення, перевірки тощо.
-
Моїй мамі так хімію парили з рук, хіміотерапевт. Я потім побачив цього хлопця у неї в кабінеті, все відразу зрозуміло. Знайшли та купували самі та дешевше. Коли ходив до гематології к батьку мріяв про дві гранати, одну до главлікаря, другу до лікаря який хімією назначав.
-
2022, перелом тазобедренного, титанова пластина 45к тільки операція
-
В Україні більшість лікарів приватних клінік працюють в державних
-
я маю близько 20 замовників з приватною медицини в Україні. я з вами не погоджуюсь. Більшість цих людей не хочуть були в системі і брати хабарі, вони вкладають гроші в обладнання і в навчання. Хірург наприклад по 2-3 рази на рік їздить кромсати тіла за кордоном вивчає нові технології і підходи. Гроші на клініки в них зароблені, в тому числі за допомогою trials, які непогано оплачувались. Хабарники є , але вони в основному в державних клініках сидять. Хірург спокійно до війни 7-15к usd в місяць робив. Кабінет узі 4-8 приносив. Навіщо їм хабарі?