Українська Канада
-
Якщо апеляція до міст і приватних лікарів, то розкажу досвід. Прийшла я до лікарки, яка за один візит зробила мені два узі, взяла за все 2500 і виписала якийсь незрозумілий препарат, який був в продажу не в аптеках, а на руках в приватного дистриб'ютора. І більше ніде. Вже ні для кого не секрет, що лікарі мають відкати в діагностичних центрах і аптеках. А колись я була на прийомі в гастроентерології, яка сказала, що зараз в Києві мало хто дійсно перевіряє аналізи. Тому дуже часто і хворобу на ранніх стадіях не виявляють. Реагенти дорогі, можливо рук не вистачає, тому частину зданих матеріалів викидають.
-
Бачу тема медицини сьогодні не стихає в палаті/чаті, пішла я на роботу, діагностувати, лікувати та профілактити 🥰 Не нервуйте дуже люди, нервові клітини не востановлюються!
-
Скільки людей - стільки історій. Сподіваюся, що нікому й ніколи не знадобиться ургентна медична допомога. Взагалі, нехай всі будуть здорові. Тут немає про що сперечатися, кожен розказав про свій досвід. Мені б хотілося, щоб Канада із її фінансовими можливостями трохи покращила медичну систему. Ресурс для цього є.
-
Все що пов’язано з операціями, лікуванням онкології і тд в Канаді в рази краще ніж в Україні, як мінімум через краще матеріально-технічне забезпечення, перевірки тощо.
-
Моїй мамі так хімію парили з рук, хіміотерапевт. Я потім побачив цього хлопця у неї в кабінеті, все відразу зрозуміло. Знайшли та купували самі та дешевше. Коли ходив до гематології к батьку мріяв про дві гранати, одну до главлікаря, другу до лікаря який хімією назначав.
-
2022, перелом тазобедренного, титанова пластина 45к тільки операція
-
В Україні більшість лікарів приватних клінік працюють в державних
-
я маю близько 20 замовників з приватною медицини в Україні. я з вами не погоджуюсь. Більшість цих людей не хочуть були в системі і брати хабарі, вони вкладають гроші в обладнання і в навчання. Хірург наприклад по 2-3 рази на рік їздить кромсати тіла за кордоном вивчає нові технології і підходи. Гроші на клініки в них зароблені, в тому числі за допомогою trials, які непогано оплачувались. Хабарники є , але вони в основному в державних клініках сидять. Хірург спокійно до війни 7-15к usd в місяць робив. Кабінет узі 4-8 приносив. Навіщо їм хабарі?
-
Хто зтикався з проблемою або знає як її вирішити: подаю дітіні на візу(візітор перміт), при завантаженні форми IMM5708 дайє помилку: "Error: We couldn't upload your file. Error Description: Your status expiry date in the answer you provided previously does not correspond to the Restoration in your form. Modify your answers or the value in your form." я всі дати перевіряю все однакове , а система не пропускає, підкажіть будь-ласк на що звернути увагу
-
В мене двоюрідна сестру в 16 років, красуню, не хотіли оперувати з гнійним апендицитом, коли привезли по швидкій з занять в університеті... Чекали на гроші, суки... Її мама на колінах стояла, щоб врятували життя дитині, не помогло... Добре, що хресна мати змогла швидко знайти гроші та привезти, а так бы ховали дитину... Бо операцію ці недолікарі почали тільки після того, як побачили гроші...
-
Комусь думаю буде корисно послухати . youtu.be/DsuLAW96S7M