Українська Канада
-
В Україні більшість лікарів приватних клінік працюють в державних
-
я маю близько 20 замовників з приватною медицини в Україні. я з вами не погоджуюсь. Більшість цих людей не хочуть були в системі і брати хабарі, вони вкладають гроші в обладнання і в навчання. Хірург наприклад по 2-3 рази на рік їздить кромсати тіла за кордоном вивчає нові технології і підходи. Гроші на клініки в них зароблені, в тому числі за допомогою trials, які непогано оплачувались. Хабарники є , але вони в основному в державних клініках сидять. Хірург спокійно до війни 7-15к usd в місяць робив. Кабінет узі 4-8 приносив. Навіщо їм хабарі?
-
Хто зтикався з проблемою або знає як її вирішити: подаю дітіні на візу(візітор перміт), при завантаженні форми IMM5708 дайє помилку: "Error: We couldn't upload your file. Error Description: Your status expiry date in the answer you provided previously does not correspond to the Restoration in your form. Modify your answers or the value in your form." я всі дати перевіряю все однакове , а система не пропускає, підкажіть будь-ласк на що звернути увагу
-
В мене двоюрідна сестру в 16 років, красуню, не хотіли оперувати з гнійним апендицитом, коли привезли по швидкій з занять в університеті... Чекали на гроші, суки... Її мама на колінах стояла, щоб врятували життя дитині, не помогло... Добре, що хресна мати змогла швидко знайти гроші та привезти, а так бы ховали дитину... Бо операцію ці недолікарі почали тільки після того, як побачили гроші...
-
Комусь думаю буде корисно послухати . youtu.be/DsuLAW96S7M
-
Не тільки в університеті, а ще й за місце оплата йшла. В колеги друг, що вчився на хірурга, мав заплатити щось біля 50 000 грн 15 років тому, щоб почати практикувати, інакше хірургом було не стати. Тому хлопця забрали в Америку, бо був талантовитий, а грошей на хабаря не мав.
-
Коли я приїхала в роддом народжувати - то не сразу сказала, що ми “договірні”, і мене не пускали і сказали сидіти на холоді в 7 ранку на лавці біля роддому з схватками - але як тільки я сказала, що роди договірні і прізвище лікаря - то бігом вони знайшли вільну палату і запустили. Представляю, як народжують ті, хто не платить. Мабуть, на отій лавці? В центрі Києва.
-
Ненька Україна?
-
Капіталізм реальний
-
Я коли вчився в медучилищі (навіть не в університеті), щоб потрапити працювати на швидку на зарплату 3-4к (на той час), треба було заплатити 20к…
-
Корупція, кумівство і весь інший совковий спадок. Капіталізм тут ні до чого.