Українська Канада
-
Доброго дня, товариство! Прочитав отакий допис у VAC: Please note that if your name is not included in the Lviv VAC appointment manifest, you will be turned away and your biometric will not be collected. Чи правильно я розумію, що спочатку буде розгрібатись черга з львівського центру, чи все ж можна букати апоймент і при підтвердженні йти на біометрію?
-
Це якщо Ви прийдете без запису у Львові, то Вас не приймуть.
-
Доброго дня, друзі. Підкажіть, будь ласка, таке питання: наскільки я знаю, коли працюєш офіційно - роботодавець сплачує за тебе податок, але й тобі треба зі своєї зарплати сплачувати податки (?) - так це чи я щось не так розумію? І ще, будь ласка, підкажіть, якщо все правильно, то як і куди сплачувати цей податок, коли тобі приходить зарплата ? Дякую )😌
-
Друзі усім, привіт! Дозвольте запросити усіх Вас на українську вечірку на човні з PROBASS & HARDI. Залишилося менше 100 квитків. Посилання тут: 9iel.short.gy/Probass-Toronto-BoatParty PROBASS ∆ HARDI - найкачовіший електронний гурт України, їде у великий канадський тур у повному складі, щоб відіграти вперше нову дивовижну програму! Мета туру зібрати значну суму для ЗСУ на закупівлю автомобілів та дронів. Купуючи квиток на концерт, ви вносите важливий внесок у збір. Під час концерту гурт розіграє ексклюзивні лоти, виручені кошти з яких буде передано у фонд SECOND FRONT UKRAINE FOUNDATION. Великий канадський тур розпочнемо з грандіозної Ukrainian Boat Party на єдиному в Торонто човні, що здатен помістити 500 чоловік на одному рівні - RIVER GAMBLER. На Вас чекає унікальна програма, ведучий, українські діджеї з Торонто і звичайно ж хедлайнер вечора - PROBASS ∆ HARDI. До зустрічі!
-
Ні, якщо ви працюєте на роботодавця, то з вашої зарплати сплачуються податки і це відображається в paystub, який роботодавець вам надсилає в день зарплати. Якщо ви працюєте як контрактор і отримуєте зп cash або чеком, тоді ви самі повинні будете вказати свої доходи при заповненні щорічної декларації.
-
Доброго вечора. Напишіть, будь ласка, ті, в кого був досвід отримання візи для дитини "примусовим" методом - відправка паспорта без отримання запиту на нього. Мати розлучена з батьком дитини.
-
maps.app.goo.gl/fnAgg7JQrSFnpi8e6?g_st=it
-
Уроки английского для тех, кому нужен быстрый результат. Немного о себе: IELTS на C1 сдал в 17 лет. Проработав и отучившись в Канаде на протяжении 3-х лет обладаю настоящим английским на уровне носителя, а не чем-то отдаленно напоминающим его, что к сожалению встречается у большинства преподавателей. Моя методика настроена на достижение максимального результата в кратчайший срок, а не на продолжительное выкачивание денег. Преподаю уже на протяжении +4-х лет: английский, подготовка к ЗНО, IELTS. Если вас интересует не процесс изучения, а РЕЗУЛЬТАТ - ожидаю вас на моих уроках. ЗАПИСЬ НА ЗАНЯТИЯ - Telegram: englishdojo 1 час - 500 грн / 19 CAD 1,5 - 700 грн / 27 CAD При оплате 10 занятий - 1 в подарок (11 уроков по 450грн) Слава Україні!
-
Увесь цивілізований світ з Україною. Дякуємо, люди!