Українська Канада
-
а є канадська гілка olx??
-
То пошукайте на olx!!)
-
Пане Ігорю, по вашій історії можна фільм знімати. А якщо серйозно, то це дає розуміння, що емігранти проходять не легкий шлях.
-
Ого...а що за історія про податки???? З цієї суми треба заплатити ПОДАТКИ???
-
Ні, не треба
-
Всім привіт ) запрошую на індивідуальні онлайн-уроки англійської мови) практичний підхід, ефективні, легкі і позитивні уроки ) за всіма питаннями в особисті
-
З допомоги в 3000 податки не сплачуються, не дезінформуйте будь ласка людей
-
Дякую!
-
Від 2-5 днів
-
Ні, вони не оподатковуються
-
Вітаю Всіх!!! Потребую поради, може хтось зтикався з таким чи має корисну інфу. Буду ДУЖЕ вдячна. Моя сім'я вже отримали візи - чоловік в листопаді 23-го, а донька в березні 24-го. Моєї візи досі нема і це з жовтня минулого року, вже майже 8 місяців. В анкеті я вказала, що служила в поліції, після мені прислали додаткову форму, яку я заповнила та відправила. І після токо повна тиша. Писала вже неодноразово на приорітетний розгляд анкети, але одержую одні відписки, по типу ми поставили вас в пріоритет чекайте. Та з жовтня місця нічого не рухається. Якщо в когось є інфа як це прискорити, чи якомось чином вирішити питання чому нема візи буду дуже вдячна. Дякую.
-
Дякую. 😢
-
Ніяк не вплинути. Тільки чекати
-
Всім доброго дня. Підкажіть будьласка - авіакомпанія air transsat - норм? Хочу бронювати квитки на літо, поки недорогі
-
Ми нею летіли, норм. На борту годували 1 раз, досить непогано. Летите в Монреаль?
-
Я 2 тижні назад летіла, в принципі норм, годували 1 раз повноцінно і 2 раз якоюсь випічкою. Ніяких додаткових речей по типу навушників або пледів не давали, їх можна було докупити додатково на борту якщо вам це важливо.
-
В Торонто через Монреаль.
-
Доброго Шукаю людину , яка б могла зробити тонування скла ( авто - седан) Вінніпег 204-291-6395 Дмитро
-
Хтось знає, чи відрізняється евалюація диплома, якщо університет знаходиться на окупованій території (Маріуполь)?
-
Якщо диплом виданий окупантами то цю бумажку ви ніяк не легалізуєте
22 Jan 2023, 19:22
83988/123911
about 4 hours ago