Українська Канада
-
По закону це звичайно вважається vandalism, але на серці 💙💛 От як з цим жити? 🫣
-
Патріоти́зм (грец. πατριώτης — співвітчизник, грец. πατρίς та лат. patria — батьківщина) — громадянське почуття, змістом якого є любов до Батьківщини і готовність пожертвувати своїми інтересами заради неї, відданість своєму народу, гордість за надбання національної культури, особливе емоційне переживання своєї приналежності до країни та свого громадянства, мови, історії, традицій, готовність діяти в інтересах вітчизни та постати на її захист у разі необхідності
-
Нема вже такого міста 😔
-
Про мову Я є українка! Мій ідентифікатор, То мова моя, князів київських спадок! Все руське для мене суцільним є злом! Кацап є для мене відстійним козлом! І в жилах моїх тече ненависть люта, До лаптів вождя, що зве себе "путін"! Та є громадяни, які не розуміють, Що мовою вбивць вони мовлять й до нині! Русня лютувала! Скавчали в підвалах! І українського "Хто тут?!" чекали! Чом значення ви не надали тій мові, Що вже 30 років вивчаєм у школах!? Чом досі у вас сидить те російське!? Вас москворотих "звільня" їхнє військо! У вас ще є час та його небагато! Щоб вчить українську й забуть мову ката! 17.04.23
-
Шановні адміни! Будьте такі ласкаві і введіть за правило у цій групі спілкуватися лише виключно українською мовою! Вже несила бачити отой кацапський бридкий язик! Ті носії українських паспортів, що наполягають на русняцькій мові в спілкуванні, мають іти за руським кораблем, бо якщо їм чужа наша мова, то їх місце в мордорі! Досить потурати русакам і москворотим нащадкам кацапських тюряжників,який у 30 х роках завезли у наш Донбас і поселили в хати померлих від голоду українців! НІ всьому російському!!!! Ми українці! Наша мова українська! Не до толерантності! 💙💛
-
Русь, руське - Україна, українське