Українська Канада
-
Шановний, пане! Кожен з нас має право на свою точку зору! Ми не в мордорі! І якщо мої думки не співпадають з вашими, то це значить, що я думаю своєю головою, а значить є чим думати! Щоб зрозуміти, що влада України шапіто, почитайте закони ними прийняті в інтересах олігархів, але не народу, про 500 тон гуманітарки,яку тупо згноїли і за це жодної відповідальності, про яйця по 17 грн штука,які закупляли для ЗСУ, але ніякої відповідальності за корупцію і т.п. А щодо приналежності))) того "чоловіка", то на 99 відсотків впевнена, що то хасбент цієї леді! 😀😀😀 Чи в її "падружки" телефона нема, щоб самій такого роду інформацію запитати !? Тому, леді і джентльмени,якщо ви не готові читати відповідей на ваші запитання, то краще не задавайте їх! А щодо моєї відповіді, то вона була спрямована на те, щоб людина, перед тим,як щось кудись писати чи надавати якій документи, подумала про наслідки,які можуть бути в подальшому! Несплата податків в будь якій країні карана,як і фріланс без їх сплати! А ви ж не уточнили з цього приводу! Але, люди з обмеженими розумовими здібностями, можуть лише бризкати тим, чим наповнені і що не тоне! Гарного дня! Навчіться повазі до чужої думки!
-
ви написали "українське шапіто", не про владу чи щось таке, ви пишете "ви не думаєте...." да що ви взагалі знаєте хто про що думає і що ця людина знає чи ні? Було запитання, не маєте відповіді? Промовчати, без виливання своїх нікому не потрібних думок негативних думок, це дуже важко? Відповідь очевидна. Я вже не кажу про "обмежені розумові здібності" та "що не тоне". Ви вже виявили себе на всі сто процентів.
-
Моїй дитині 3,5 роки, вона теж спілкується російською, бо в сім'ї в Україні всі на російській розмовляли, а після початку війни ми поїхали до сестри в Естонію, і вона як раз тільки почала нормально говорити, да і садок в Естонії був вільний тільки російськомовний. А перевчати дитину в такому віці на українську, коли вона тільки почала нормально говорити, не було сенсу.
-
Господи ,жіночка взагалі одягніть маску якщо ми вас так запалювали 😂. Я ще такого не бачила ,хоча в чому ваша проблема .? " Риторичне
-
В пості вже написано ,що він подав по КУАЕТ і там чітко написав ,що працював не офіційно. Питання було до людей в яких була схожа ситуація. Що робили які результати. Та й мені що потрібно відразу паспорт сфоткати для таких впевнено знаюших ,що то мій чоловік. Це якась маячня. І взагалі чому ви вирішили ,що маєте якесь право так ображати людей. І так впевнено вже знати ситуацію. І я більш як впевнена ,що в Україні було багато людей які працювали за кордоном не легально. Щось ніби я таке написала взагалі дивне. Тому і питаю в людей . Дякую всім і ці пости як пишуть і від чи його імені не для цього ,щоб ви їх критикували ,а щоб допомогли людям в ситуації. Що є нормою для цивілізованої людини. Ще раз дякую всім ,не потріть нерви на такі відповіді ,бо це того не варто. Слава Україні 🇺🇦
-
Добрий день! Нам вклеїли візи, а на дитину чекали 5 місяців. В кінці кінців, зібрала всі документи, копії паспортів та запити, і відправила на Варшаву. Через 2 тижні прислали паспорт дитини з вклеєною візою.
-
А, оце не знаю, бо в нас було підтверджено
-
Так, у нас були усі листи