Українська Канада
-
То ви нам погрожуэте)
-
Ти пишеш це, що критика це спроба держ перевороту і за це треба саджати. Щось це нагадує
-
Не взивайте до моєї совісті будь ласка 🙏
-
rentals.ca для аналізу ринку нерухомості по регіону/місту/району, а Kijiji для пошуку актуальних оголошень. З мого досвіду, останній ресурс найкорисний, головне вийти на прямий зв’язок з лендором (телефон), добре себе зарекомендувати, подивитись житло. Працює людський фактор, бо мені наприклад потрапилась дуже розуміюча жінка, і не питала зайвих документів.
-
Твій фанат
-
Вибачте будьласка(
-
Звідки ти знаєш що я хочу? Щось там надумала собі і шиза пішла
-
Це майдан незалежностi , ми маэмо права тут писати своi думки
-
Ні в якому разі, закликаю до порядку та взаємоповаги ;)
-
То ти ж хочеш владу міняти в Канаді! То як це назвати одним словом! Як мігрант,який не має ні доходів,ні жодної політичної свідомості в силу свого віку, може чимось допомогти забезпеченому по вуха своїм урядом народові! Владзьо, менше проводь ті опитування в канадських пивнухах, бо алкоголікам всюди все недошмиги!
-
На трюдо працюють давлять всіх тут в чаті😂
-
ну да)
-
В мене ii немаэ, але я намагаюсь не порушувати правила чату , якщо ви вже робите зауваження за окремi лiтери то менi вас шкода
-
Киця ти моя бабина, там,де тебе вчили хамити,я викладачем працюю! Ти б краще послухав тут порад розумних українців і замовк! Самою жалюгідною істотою є людина,яка є ніким і звати її ніяк, але яка має трохи схиблену психіку, нульове виховання, дно поваги до оточуючих і відстоюює якісь свої тупі і безглузді ідеї з піною коло рота! Ясно?)))