Українська Канада
-
То ти ж хочеш владу міняти в Канаді! То як це назвати одним словом! Як мігрант,який не має ні доходів,ні жодної політичної свідомості в силу свого віку, може чимось допомогти забезпеченому по вуха своїм урядом народові! Владзьо, менше проводь ті опитування в канадських пивнухах, бо алкоголікам всюди все недошмиги!
-
На трюдо працюють давлять всіх тут в чаті😂
-
ну да)
-
В мене ii немаэ, але я намагаюсь не порушувати правила чату , якщо ви вже робите зауваження за окремi лiтери то менi вас шкода
-
Киця ти моя бабина, там,де тебе вчили хамити,я викладачем працюю! Ти б краще послухав тут порад розумних українців і замовк! Самою жалюгідною істотою є людина,яка є ніким і звати її ніяк, але яка має трохи схиблену психіку, нульове виховання, дно поваги до оточуючих і відстоюює якісь свої тупі і безглузді ідеї з піною коло рота! Ясно?)))
-
Ти забув хлопнути дверима
-
Дякую, що допомогли з рекомендаціями по сайтам для оренди житла. Далі діалог тут абсолютно ні про що. Я не хочу продовжувати та витрачати час на спілкування тут до тих пір поки цей срач не закінчиться. Дякую, ще раз тим хто підсказали та допомогли!🙏 Хорошого дня! Якщо я зможу щось підсказати, то буду радий!
-
Це ти попий. Бо вже якісь там перевороти придумала і в поліцію може вже звонила або в ЦРУ. Шизи серед жінок менше, але бачу це той самий випадок
-
Це зворушливо , але я не буду змiнювати свiй нiк нейм в якому бiльше сенсу чим в життi цих коментаторiв
-
якщо ти адмiн чату на 6к людей) в тебе нема вiдпочинку)
-
Не хочу Василя чи Дмитра турбувати, неділя - люди відпочивають🤫
-
То давайте вибачемо, то в кожного э своя думка ) кожен маэ право на помилку, панове)
-
Можливо ви маэте рацiю, але то що ви перейшли на образи це не додаэ вам поваги ) треба завжди залишатись ЛЮДИНОЮ
-
Я бізнесмен, а не викладач в школі
-
Доброго дня, дівчата! 🙂 Я щаслива оголосити про запуск нашого Жіночого бізнес клубу в Калгарі. Цей клуб створений спеціально для українських жінок, які: 1. Вже ведуть власний бізнес 2. Планують розпочати свою справу 3. Займають керівні посади Тут ви знайдете: 1. Цікаві Безкоштовні живі зустрічі з запрошеними експертами ⭐️ щосуботи з 12:00 до 14:00 2. Можливість представити свої товари та послуги на наших заходах. 3. Підтримку та обмін досвідом з іншими натхненними жінками. 4. Розширите свої знання та ознайомитися з новими підходами та технологіями. 5. Можливість виділити час для себе і зануритися у жіноче оточення🌸 Приєднуйтеся до нашого Жіночого бізнес клубу за посиланням t.me/+85RXwuMTqNQ2MGQy Перша зустріч-знайомство заплановано на 17 червня з 12:00 до 14:00.
-
Чоловічих бізнес клубів часом в вас там нема?