Українська Канада
-
Я вас розумію - ми із іншого світу, тому і все , що в Канаді чи в іншій краіні для нас нове, багато нюансів, але в тому і відмінність краін пострадянського союзу ( для різних національностей наша краіна дивна )і інших краін світу. Корінного населення тут дуже мало, всі емігранти - тому або сприймаємо все це, або їдемо , туди де буде ок. Тут закони працюють,які для всіх однакові. - дуже коротко. Тяжко, але реальність.
-
Наврядчи мають вони монополію. Кокс за 5 хвилин на байку норм тема. Тільки треба придумати як захистити товар від кур'єрів
-
Доставляють і наркотики і шприці 💉 вже дуже давно… Є провінційні/федеральні програми
-
Я бачу ви в темі🤩…
-
Я ж не проти, гроші не пахнуть 👍
-
Коли заборона, тоді цього менше. А коли дуже багато і тільки потім забороняють, тоді вже буде як ви описали. Поки що це не так масово, то проблема ще в статусі "можна вирішити швидко" з кожним роком проблема і швидкість вирішення зросте і потім можна буде вирішити тільно насильно, тому що це буде нормою повністю для більшості людей. Так це працює в політиці. Наприклад вже заборонити маріхуану неможливо, але можливо заборонити кокаїн
-
“Jurisdictions that have formalized supervised consumption sites are not seeing reductions in drug use or overdose deaths. I am confident the approach of the Manitoba government is a compassionate one.” Compassionate це важливе слово в Канаді… Це важко зрозуміти, але не нам судити… news.gov.mb.ca/news/index.html?item=56861&posted=2022-11-09
-
Сорі, не до бізнесу я;) не моє це…🤗
-
Хай тут відміняють вже криміналізацію. Швидко знайду інвесторів і будемо рубити бабки😁
-
Звідки і куди?
-
Якщо ви відноситесь до типу людей - бджола, тоді всьо буде ок, а якщо - муха, то краще не їхати
-
Дивлячись на що звертати увагу, і у кожного свій досвід, рівень англійської, та ще багато багато параметрів