Українська Канада
-
Хай тут відміняють вже криміналізацію. Швидко знайду інвесторів і будемо рубити бабки😁
-
Звідки і куди?
-
Якщо ви відноситесь до типу людей - бджола, тоді всьо буде ок, а якщо - муха, то краще не їхати
-
Дивлячись на що звертати увагу, і у кожного свій досвід, рівень англійської, та ще багато багато параметрів
-
А якщо комар 🦟? 😆 В том то і біда, деякі себе уявлять бджілкоі 🐝 а по приїзду в Канаду виявляється муха 🪰 І це незавжди залежить від самої людини, є різні обставини, я доречі пару раз була і мухою за свій шлях імміграції…😂 Але це все лірика… Мені сподобалось ваше порівняння, оригінальне 🤗
-
Добрий ранок українцям! Місяць срачки всім хохлам! Не розводьте хоч сьогодні в цьому чаті ви бедлам! Канадійців поважайте і на них не нарікайте, Бо зробили все для нас у війни буремний час! То ж цінуйте ви турботу і відношення до нас! Йдіть влаштуйтесь на роботу, не сидіть немов балласт! І буде у нас все файно у далекій цій країні, Але ви не забувайте й свої неньки-України! Я вас теж люблю всіх...крім русні! 💙💛
-
Тому в кінцевому результаті треба всіх послухати і зробити як серце підказує, не буде приводу для купання ліктів
-
в любому разі бажаю хорошого дня!
-
о, кого прибрали?
-
Кусання*