Українська Канада
-
В Березні 2022 року переважно швидко розглядали, мої рідні все за тиждень отримали…зараз дуже великий backlog…треба почекати…
-
Усім Доброго вечора! Підскажіть будь ласка, 4 місяці назад додатково до анкети попросили надати документи відносно депортації з США. Надали, отримали лист, що все отримано, чекайте на відповідь. Візовий центр відповідає, що документи у розгляді в головному офісі. У головний офіс написали лист , відповіді не отримали. Можливо в когось була подібна ситуація? Дякую за любу відповідь
-
Лишається тільки чекати… Результат має бути як розглянуть вашу анкету…Ну і якщо ви вже додали документ якій від вас вимагали та написали в кризову форму, то це максимум що можно зробити з вашого боку…
-
В мене знайомий Канадець живе в містечку біля Ванкувера і заробляючи 150к доларів на рік не може дозволити жити в самому Ванкувері. Не уявляю як там викручуються наші на мінімалці
-
Деякій прайс на рент просто ridiculous! Не знаю як його можно стягувати роблячи на мінімальну зарплатню…😔 Really feel sorry for newcomers…
-
Так, в ВС ціни взагалі sky-high на проперті! Ми навіть ніколи і не розглядали цю провінцію для проживання! Це виключно на mortgage робити чи рентувати все життя…
-
Для Торонто і Ванкуверу навіть 18-25 доларів на годину є дуже мало для вартості життя
-
А на якій?
-
Так, не всі розуміють що більшість Канадців це 50-60к долларів на рік максимум
-
Не всі мають такі доходи, це мінімум треба бути чи лікарем, адвокатом, СЕО… Ну на крайній випадок лотерею виграти 😁
-
Правда, що в лабрадорі зараз українцям дають разову допомогу 6000$?
-
Теж таке чула. Звідки така інформаці взагалі взялась?