Українська Канада
-
Скажіть може хтось знає, в цій таблиці потрібно сплачувати лише кур‘єрську доставку чи інші пункти ксерокси, смс та інше? Та чи можна відправляти у Варшаву паспорт новою поштою чи укр поштою? Дякую
-
Дякую 😀
-
Вітаю , допоможіть будь-ласка як виглядає повідомлення на вклейку візи ? Це повідомлення?
-
Доброго дня. Є питання по foilless візі. Якщо я візьму її і прибуду до Канади, чи зможу потім вклеїти counterfoil? І чи дадуть ворк перміт, якщо буду з foilless?
-
Дякую. Який виходить курс?
-
Дякую, Андрій.
-
-
Привіт всім. Підскажвть будь ласка якщо в мене віза worker в паспорті на рік, тому що термін паспорта закінчується через рік, на який термін мені дадуть work permit?
-
Привіт, підкажіть будь ласка. Відправляла нещодавно паспорт до іміграційного центру у Берліні на вклейку. Під час відправлення всередину поклала відплачений конверт для відправки назад. Тиждень тому прийшов лист, що паспорт готовий і його відправлять того ж дня, якщо оплачений кур'єр. По трек номеру пише, що паспорт досі не відправлений назад. Чи можна з ними якось зв'язатися? Можливо є якісь контакти? Вже переживаю...
-
хто може допомогти щоб отримати візу на якому сайті треба зареєструватися та пройти реєстрацію
-
Це тільки вартість послуг туранції чи вже з доставкою?
-
Не знаю чому, але не ведусь ніколи практично ні на які акції і особливо там де йде реєстрація по документах! В Іспанії маю рахунок вже ну десь біля 5 років! Вивчив дуже добре всі умови більшості банків і відкрив. Можу сміливо сказати що я за свій рахунок за 5 років не заплатив ні цента, є все необхідне бізум, крединка поповняєма яку поповняю безпосередньо перед покупкою, картка для зняття готівки. А навколо всі знайомі які повелись на подібні акції що їм якусь каструлю чи пательню чи 200-400 євро дадуть за відкриття зарплатного рахунку вкінці кінців платять від 30 євро на триместр🤷♂ За п'ять років це б вийшло 4 платежі в рік по 30 євро= 120 євро, а ще це все на 5 років = 600 євро! Я не спорю, можна відкрити і після отримання бенефітів закрити рахунок, але це вже складно бо на рахунок підключені платежі і до нього просто привик вже.