Українська Канада
-
А мені здається що якраз нормально що обговорюються складні теми. Люди краще будуть розуміти чи потрібно їм сюди. А не приїдуть у рай на землі а потім будуть плакатися в тих же чатах
-
Та я ж непроти, просто 95% відсотків інформації в чаті саме і є складні теми! Здуріти можно від складнощів😂
-
Скажіть будь ласки якщо ми приїжджаємо, і винам там нікого немає, кули нам звертатися? Грошей з собою на перші 2 місяці. Я та дитина.
-
Просто коли все добре у людей - то вони практично і не заходять, та й не мають бажання писати, бо люди просто задоволені та витрачають час в задоволення…то скоріш винятки… А от коли щось не так - так повсюди, у кожному чаті та групі дублювати будуть… То як книга скарг та пропозицій, у якій мало хто взагалі писав якісь вдячні відгуки (добре, що їх відмінили в Україні🤭)
-
За останній рік я бачив сотні історій, коли люди їхали до Ванкувера чи Торонто з обмеженими бюджетом, а потім потім жили по 2-3 тижні по шелтерах аж поки не поїхали до дешевших провінцій. Але право на безоплатне житло втратили. Їдьте зразу до дешевших провінцій, де є реальна допомога
-
У мене літак до Торонто, далі можу кудись поїхати також, не знаю куди тільки
-
Вінніпег дає житло на 30 днів. Тут також можна оформити допомогу по безробіттю тимчасову.
-
Вибачте, я їду не з заробітків, а з рідної країни, де нічого не залишилось
-
Житло не дають, оренда дорога. Для чого вам Торонто, якщо нікого немає у вас там?
-
Торонто
-
Куди саме ви їдете? Грошей на 2 місяці це фактично нічого.
-
Там пріоритет тільки для самотніх мам та багатодітних сімей. Велика черга на готелі у Калгарі
-
Доброго дня. Чи входить Калгарі до цих провінцій?))
-
вище була інформація про провінцію Ньюфаундленд і Лабрадор та допомогу в ній для українців, якщо у Вас лімітований бюджет на два місяці, то це точно як мінімум кращий варіант, ніж поїхати в Торонто/Ванкувер.
-
Ага)) якби то)) нічого не платять) Написано, шо сорян, але або піар або живіть 18 місяців
-
На дитину, яка народилася у Канаді, бенефіти платять відразу, якщо я не помиляюся.
-
Добре давайте трошкі перефразую що вас вразило в Канаді!? Мене наприклад: коли ми приїхали після затишною маленької Європи в лютому вразила оця мощь! Дороги широченні, здоровенні траки! І багато багато снігу ❄️ !!!
-
Всім доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи дають в Калгарі безкоштовне житло на 2 тижні поки будь робитися документи і т.д? Дякую . Всім гарного дня.
-
Хай А чи було в когось хто подавав після отримання піару на бенефіти для дитини яка народилася у Канаді. Там виплачують з моменту подачі чи за увесь попередній фіскальний рік те що не отримано?
-
В Калгарі тепер більше місць в готелі, провінційна влада проспонсорувала нещодавно
22 Jan 2023, 19:22
84545/123932
42 minutes ago