Українська Канада
-
Уявіть собі так. Велика різниця між освітою лікаря в Україні та Канаді чи США. В Україні за 6 років ти вже лікар, а тут потрібно здобути бакалавра, а потім вже поступили до медшколи. Не кажучи вже про екзамени, які супер важкі. Той Крок просто ховається порівняно з екзаменом у мед школу Канади чи США.
-
Усім привіт! Підкажіть будь ласка, чи знає хтось сімейних лікарів, які ще підписують договори з новими людьми? Територіально Торонто та околиці. Буду вдячна будь-якій інформації. Дякую!
-
t.me/UA_Canada_Cuaet
-
Ищу людей на yдaлeнкy/пoдpaбoткy Обучаю с нуля Мой интерес получать % (Никаких дeнeг я не беру) Кого заинтересовало жду сообщения ;)
-
Я вас і себе ввів в оману, у нього не сімейний лікар. Він їздить до лікарні там де він лежав раніше, на запрошення або направлення лікаря. Лікарня знаходиться поряд з нашими знайомими, які живуть за містом. Так само він спілкується з лікарем онлайн, який його спостерігає. Він мав проблеми з серцем і з урології. Там він проходить обстеження, якщо щось його починає турбувати з тим, що він перебував у лікарні. Лікарі приймають і проводять додаткові обстеження, дивляться тенденцію поліпшення чи погіршення роботи серця. Тож у нас трохи інша історія з сімейним лікарем.
-
Вітаємо, Александр! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Якщо я не помилясь, дитину не треба "вписувати", на неї створюється окрема анкета.
-
Згодна, непопулярне питання) Знайшла тільки таку інфо: "Проїзним документом для дитини може бути як паспорт, так і оформлена в будь-якому посольстві України заява. При подачі якої, фото дитини та особисті дані вклеюються у паспорт батьків, та підтверджуються підписом співробітника Посольства. Фото цієї сторінки або паспорта дитини потрібно додати в поле для файлів. Туди ж додається і актуальне фото дитини, тому що фото у закордонному паспорті може бути застарілим."