Українська Канада
-
Подавався через веб форму, так як у Вас на відео. Вчора отримав лист в кабінеті, де сказано що "Your application to remain in Canada as a temporary resident has been approved. A secure document has been mailed to you at the address that you provided when you made your application..." З цього моменту новий ворк перміт прийде через 3 тижні фізичною поштою?
-
Краще перерахувати, де не чекають🤣🤣
-
Якщо такі проблеми з садками, то що зі школами в Канаді? Є такий досвід? Вже є плюс мінус об'єктивна картина з медициною, з садками, з ринком праці та житлом. Де та які ще будуть негаразди чекати на новоприбулих.
-
Olga Karnaukhova, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Так, розумію. Я вже пережив одну еміграцію, розумію як це нелегко. Але все одно загальну картину потрібно бачити. Та що відноситься до дітей мене більше за все цікавить.
-
Ну зі школами здається таких проблем немає
-
А на канабісі шо пишуть?
-
Міністерство з питань імміграції, біженців та громадянства Канади - IRCC нагадує про дві важливі дати стосовно програми CUAET для українців та членів їх сімей. Детальніше www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html 15 липня 2023 року - остання дата прийому нових візових заяв за програмою CUAET 31 березня 2024 року - кінцевий термін в'їзду до Канади за програмою CUAET і можливість отримати Work Permit, медичне забезпечення (OHIP), SIN, одноразову фінансову допомогу від Уряду Канади та інше.
-
Зі школами тут все good, тільки є відмінності по роках…в деяких провінціях kindergarten стартує з 4 років а не з 5… Ну і в великіх містах я чула від знайомих public schools недуже добрі…
-
А яка?
-
А яка шкода від канабісу якщо порівнювати з табачними виробами?
-
Сам не палю, але з такими цінниками мотивація кинути точно повинна бути)
-
Думаєте поможе? Люди стануть менше палити ?🚬 В моїх знайомих хто палить в середньому $300-400 в місяц іде на сигарети …
-
В мені донька у Хюстоні, онучка з чотирьох рочків у кіндергартені за програмою англійська друга мова. Садочків тільки платні, лікаря чекати треба. Як е так е.
-
Так само і про Польщу кажуть) Знаю людей які колись їздили на заробітки та кинули палити бо дорого
-
То це вже дуже залежні люди:(
-
Підтверджую. Саме завдяки цій книжці кинув курити 14 років тому, хоча курив в середньому 2 пачки в день.
-
Впринципі то саме можно і про алкоголь сказати… теж недешеве задоволення в Канаді, а разом з сигаретами то вже можно збанкрутувати… Тому всі кидаємо пити/палити і стаємо не лижі ⛷️;)
-
Для людей які виросли в Канаді ціна не матиме великої проблеми)
-
допомагає книжка Аллена Карра, легкий спосіб
22 Jan 2023, 19:22
84760/125360
42 minutes ago