Українська Канада
-
🤩Друзі, ми запускаємо Challenge. Проявіть свою креативність та вийграйте два квитки на круту вечірку "All White Boat Party", яка відбудеться 7 липня на Івана Купала у Торонто. Умови прості: ✅ Підписуйся на сторінку @kazka_entertainment в Instagram www.instagram.com/kazka_entertainment/ ✅ Став лайк ❤️та роби репост ↩️ поста з розіграшем собі в сторіс www.instagram.com/p/Cs_gHSyse3q/ ✅ Тегни сторінку @kazka_entertainment ✅ Додавай будь-який трек 🎶 та креатив, як душа забажає 🎨 Дві найкреативніші сторіс стануть переможцями у challenge та отримають по два квитки ✌️ Челендж триває 3 дні. Усі сторіс будемо переглядати та відбирати до 00:00 неділі. Результати чекайте у понеділок 5 червня.
-
Доброго вечора, шукаю 1-2 попутчиків які хочуть поїхати на ніагарські водоспади у вівторок-середу. Ми вирушаємо з Оттави тому якщо вам це пасує то пишіть у приватні повідомлення
-
це я теж знаю, я більше думаю про те, що робити в цілому, бо ніколи не був в аеропортах і тл
-
Та це просто клоуни, що клоунів ставлять, вважають що все навколо повинно бути безкоштовним, і щоб гроші на деревах зростали. Тут для них паблік ведуть безкоштовно, а вони клоунаду тут розводять. Ніби це з їх кишені гроші забирають. Ти їм пораду як заробити, а вони тобі клоунів, а не слова подяки. Звідки ця токсичність у людей береться?
-
Звільняйте копірайтера 😁 Напишіть якось так: 1. Щоб отримати перші 50$, обовʼязково необхідно зареєструвати аккаунт в банку за реферальним посиланням. Попросіть друзів чи знайомих запросити Вас, або скористайтеся нашим blabla.com/ref і ми обоє отримаємо бонуси на рахунок.
-
Вітаємо, Екатерина! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Якщо транзит, то вже набагато легше буде Коли вийдете з літаку, ви одразу виходите в транзитну зону, пошукайте табло з рейсами, знайдіть свій наступний і побачите до якого гейту вам потрібно йти І просто будете йти за покажчиками Приготуйтесь дуже довго йти, я йшов десь хвилин 30😂 В першій країні вильоту ви не будете проходити прикордонний контроль, ви це будете робити у Франкфурті десь не далеко від вашого гейту Якщо вам білет для пересадки видадуть ще перед першим польотом, то добре, якщо ні, то попросите роздрукувати на чекіні прям перед вашим гейтом Потім як прилетите до Канади, ви заповните декларацію на моніторах, відскануєте паспорт, сфотографуєтесь, відповісте на питання, вам монітор видасть папірець Потім ідете до офіцеру, як побачить український паспорт, сам спитає чи потрібно вам ворк/стаді перміт Коли ви відповісте «так», він нічого не буде ставити в паспорті, скаже вам куди йти далі Якщо ви будете таким як я, що не розчув, а перепитувати ніякого аахахах, то далі буде все одно секр‘юріті, у них спитаєте де отримувати ворк перміт Після отримання ворк перміту, їдете далі на отримання багажу Як отримаєте багаж, їдете далі через зелений коридор чи червоний, в залежності від того є вам щось декларувати чи ні, а потім вийдете у хол аеропорту Все)