Українська Канада
-
Доброго дня, хочу запитати, якщо чоловік не громадянин України і жінка українка в шлюбі і чоловік хоче їхати до Канади, зробив аплікацію, все, а вона не хоче робити біометрику, в такому випадку можна зробити щось, чи все впирається в біометрику жінки?
-
Сдається бейсмент one-bedroom 2100CAD/міс. за адресою: 69 George street з лкремим входом (30 хв.автобусом від ст.метро Royal york, гарне автобусне сполучення). Оплата за перший і останній місяць. Для двох, максимум трьох осіб (якщо проживатимуть троє-вартість буде вища). Комунальні включено у вартість. Не мебльований. Звертайтесь за подробицями в вотс-ап за номером:4166241314
-
В будь-якому випадку біометрія для укр. жінки обов’язкова, навіть якщо вона не планує їхати, бо тільки тому що в неї Є українське громадянство будуть розглядати ту заявку. Якщо жінка не зробить біометрію, це 100% відмова для неї та для чоловіка з іншим громадянством.
-
Правила та закони для всіх однакові, не хоче, тоді не буде візи
-
Вони зазвичай вказують, які документи підходять, як "докази". Зазвичай це: спільна оренда житла, спільно сплачені рахунки, квитки з поїздок, фото з сімейних івентів. Також будьте готові, що заявку розглядатимуть довго.
-
Якщо шукати дуже наполегливо, може і можна, через пів року, мало досвіду
-
щось мені не хочеться на таке час витрачати)
-
Їдь до Канади, влаштовуйся на звичайну роботу не дуже кваліфіковану, виживай, це закалить твій характер і душу!
-
коротше треба вирішити мені, їхати до Канади і шукати там роботу, або до Великобританії здобувати вищу освіту в it, і шукати там роботу паралельно)
-
Я жив в ЮК понад 8 місяців, працював волонтером допомоги Українцям, і можу сказати, що не все так просто з вашим планом. Вступити до універу ви може і зможете, але сплачувати аренду житла і комунальних які просто божевільні у великих містах велике питання. Фонди які фінансують студентів як UCAS надають (якщо) фінансування максимум на рік, і потім знову треба переподаватися, бо універи переповнені і конкуренція велика. Все у ваших руках, але не ідеалізуйте Великобританію, там фінансова криза, мігранти їм не потрібні, і Українська спонсорська віза не веде до отримання ПМЖ/цей час не рахується в міграційну історію. Це тимчасова допомога. Тільки якщо переподаватися на робочу візу або студентську, але умови там жорсткіші, на рівні США.
-
я займаюсь йогою)
-
Тоді не їдь до Канади, але займайся спортом дисципліновано, чи іншу фіз активність, інакше потрапиш у пастку депресії від сидячого образу життя
-
Так)
-
Кредит для особи яка тимчасово лише в країні? Хаха
-
Ось один з наших гайдів для ЮК, Шотландія, там також є інформація про навчання, отримання візи, тощо helpukrainescotland.com/displaced-info
-
там кредит дають на навчання, і навчання у мене дистанційне буде повністю, можна знайти кімнату, це дешево