Українська Канада
-
Не вводить людину в оману…не можно так їздити з провінції до провінції і жити безкоштовно по готелях…
-
[email protected] Всім привіт, мені знайома написала що її знайомий шукає робітників і дала свою електронну адресу для резюме, кого цікавить то скидуйте. Це робота на будові. Нічого не знаю, ні скільки платять ні що конкретно треба робити.
-
Вітання! Питання здебільшого до чоловіків, але якщо знають і жінки, то будь ласка - також дайте відповідь. Відгукніться будь ласка ті, хто мають документ з військкомату, який називається "тимчасове посвідчення військовозобов’язаного" з наступно поміткою: "Придатність до проходження військової служби за станом здоров’я - медичною комісією при ... РТЦК та СП визнаний непридатним до військової служби в мирний час, обмежено придатним у воєнний час ..." і "Призовною комісією при РТЦК та СП зарахований в запас ...". Підкажіть будь ласка, чи випускають за кордон на підставі цього і якщо випускають, то чи є якісь питання або проблеми? У військкоматі - кажуть, що так. Але є певні "кейси" та відповіді від деяких людей, що прикордонники - ні, не випускають. Хотілось би почути ще відповіді від інших людей, в кого можливо така ж сама ситуація. Буду вдячний за Ваші відповіді!
-
Привіт. Подзвони на службу підтримки дпсу. А і ше: як довго ти чекав на рішення обласної комісії? Чи довго?
-
В вас же пише «не придатний до військової служби в мирний час», так зараз ніби не мирний… В мого чоловіка пише так само, ми в Канаді вже давно, але повістки приходили і в 2014 році і в 2022…
-
Ми в Канаді з 2010 року а з України поїхали в 2006, тоді ще випускали…
-
Мій прослужив пів року, комісували, язву заробив бо не годували тоді зовсім😔 Думаю зараз би був природний 100%
-
Чого «брєд»? Треба розуміти що зараз беруть всіх і пригодних і непригодних, ну хіба в прольоті перша група інвалідності… А так майже всі годні…війна…
-
Розумію, співчуваю… А що тут зробиш? 🤷♀️ риторичне питання…
-
"Брєд" у тому сенсі, що не мають права не випускати. А те, що гребуть усіх - це факт. Війни, якщо так документально - нема. Її ніхто не оголошував. Вона є фактично умовною, просто почалась і триває. А загалом, в інших країнах, де є війна - такого, як у нас - нема ніде. Ізраїльтяни - живуть у стані війни понад 10 років. Але всіх випускають і запускають. Сирійці - так само. А у нас - походить на рабство. Але дякую Вам за відповідь!