Українська Канада
-
В Ізраїлі військовий стан оголошений у 1948 році
-
І хто знає як довго ще буде тривати…😔 Дай Боже щоб цей жах закінчився як найшвидше… Багато хто пророче сценарій Ізраїля…
-
Да все норм буде, головне щоб вибори пройшли, "не на часі" для виборів не може бути
-
Це не факт, це якись fart
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка наступне. Живу в Манітобі, працюю. Чи зможу я податися на ПР без вищої освіти? На деяких сайтах пише, що якщо отримаю від роботодавця пропозицію постійного працевлаштування в майбутньому, то вистачить мінімальних балів без вищої освіти для подачі на ПР. Допоможіть розібратися, дякую.
-
От тут на офіційному сайті все розписано immigratemanitoba.com/
-
Вітаємо👋 Нас звуть Ірина та Анастасія. Ми із Харкова. Після початку повномасштабної війни ми відкрили розвиваючу он-лайн платформу для дітей та дорослих.🤗 Це широкомасштабний проект, де кожен знайде для себе багато цікавої інформації. У нас є репетитори для дорослих та дітей ⁃ Англійської, ⁃ Німецької, ⁃ Польської, ⁃ Французької, ⁃ Іспанської, ⁃ Італійської, ⁃ Чеської, ⁃ Японської мов Також, на платформі проходять Групові та Індивідуальні розвиваючі заняття для Дітей віком від 3 років за різними напрямками ⁃ Логіка, ⁃ Математика, ⁃ Ураїнська мова, ⁃ Читання, ⁃ Шахи, ⁃ Логопед. І інтерактивні заняття з Підготовки до Школи, що включають заняття із соціальної адаптації з Психологом. Запрошуємо Вас відвідати наш сайт . Ми впевнені, що Ви знайдете багато корисного для Вас та Ваших дітей. Починайте свій шлях до успіху прямо зараз 💫
-
Ищу людей на удаленную работу 💰 Обучаю абсолютно бесплатно ✅Никаких денег на перед я не беру Мой интерес это работа на меня под% Кого заинтересовало в лс👇
-
@banofbot
-
Ищу людей на yдaлeнкy/пoдpaбoткy Обучаю с нуля Мой интерес получать % (Никаких дeнeг я не беру) Кого заинтересовало жду сообщения ;)
-
@banofbot
-
Ищу людей на yдaлeнкy/пoдpaбoткy Обучаю с нуля Мой интерес получать % (Никаких дeнeг я не беру) Кого заинтересовало жду сообщения ;)