Українська Канада
-
@banofbot
-
Ищу людей на yдaлeнкy/пoдpaбoткy Обучаю с нуля Мой интерес получать % (Никаких дeнeг я не беру) Кого заинтересовало жду сообщения ;)
-
Є вакансії, де можуть знадобитися навички практичні
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, в який час в аеропорту Торонто можна отримати work permit? Якщо прилітаємо о 22, чи будуть офіцери о такій годині?
-
Можно спробувати податись на MLA medical laboratory assistant, там license не потрібна, деякі лабораторії беруть без місцевої освіти і тренують людину on site…але в процесі тренінга всеодно треба буде здавати тест/екзамен на сертифікат… Мова має бути гарна мінімум 6-7
-
Привіт! Саскатун! Є вільна кімната для дівчини в 2-bedroom apartment. Квартира у безпечному районі, 1225 Moss Ave, за 2 хв від Central Mall. Поблизу є усі необхідні магазини, парк, автобуси їдуть в усіх напрямках міста від Central Mall. В квартирі є кухня, вітальня, балкон, 2 спальні(в одній живу я), ванна кімната. Пральня на поверсі(1.25$). Квартира світла, простора, не мебльована. У мене стоїть тільки стіл у вітальні. Сусіди не шумні. Договір помісячний, що дуже зручно, якщо ще не оприділилися з місцем роботи. Вартість 575$ + power. Кого зацікавить, пишіть у приватні, скину фото, розкажу деталі.
-
Доброго дня. Друзі прошу зорієнтуйте і допоможіть порадою. Я планую переїзд до Канади, ще не певен в яке саме місце. Ось що мене цікавить. Я власне масажист працюю в цьому керунку вже 5 років маю європейський диплом(отримав його в Польщі). Моя професія називається технік масажист, ще маю європейські сертифікати акупунктури, маніпуляції і пару подяк але думаю що то в Канаді як просто папір А4. Чи є якась можливість отримати працю масажистом? Маю розуміння що треба вчитись бо в Канаді свої закони і норми але все ж таки. В цілому принципової різниці для мене нема чи то буде якесь спа чи лікарня. Можливо є якісь можливості отримати ліцензію/дозвіл/працю.
-
Дивитись позиції на сайтах по працевлаштуванню, indeed; на сайтах місцевих hospitals, ну і я би ще персонально прийшла би і попитала, якщо містечко де ви проживаєте невеличке…всі один одного знають🤗
-
Дуже вам дякую. Так чи інакше планую вчитися) просто хотілося б не відриватись від своєї праці.
-
Почитайте про цю ініціативу, провінції не вистачає медиків і тому ініціюють різноманітні програми www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program/browse-sinp-programs/applicants-international-skilled-workers/international-healthcare-worker-eoi-pool